Nowy, topowy sprzęt - jest sens w ogóle o tym myśleć?
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Czasem tak bywa To co na zdjęciu to gratis i jeszcze dwie tubki TF7 zanadrzu Ps TF też ma swój ciekły metal jakby ktoś nie wiedział -
Przez SuLac0 · Opublikowano
dokladnie tak jest. jednak obecnie mozna nawet kupic srednie auto z odpowiednim zasiegiem. np. kia EV3 long range. seg B, 4,3m. bateria 78kWh. DC 135kW kluczem tutaj jest predkosc. w tym przypadku 110km/h. dla jednych wysoka, dla innych niska. dla mnie optymalna predkosc to 120/130 km/h. nie jestem zawalidroga, nie walcze o "pole possition", jazda jest bardziej plynna. w spalinowym tez tak jezdzilem. efekt. na kazde 100km tak przejechane, trace ok 5 min. i zuzyje o te 10-15% mniej energii. niz bym mial "walczyc" przy tych 140km/h. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Sidr Z logicznego punktu widzenia wydaje mi się że to raczej kwestia typowo marketingowa. Pewnie najlepiej się sprzedają elementy w klasycznych kolorach - czarny / biały ze względu na dominację kompozycji w takich kolorach. Chociaż dzisiaj to wszędzie wciskają tą RGB i teraz jeszcze ekrany lcd (vide wentylatory Lian Li) haha. Mimo wszystko złote elementy mocno się wybijają z takiego typowego schematu więc zakładam że nie są tak popularne. Ja lubię czyste i eleganckie kompozycje w stonowanej tonacji bez nawalonych świecidełek gdzie popadnie. Oczywiście oświetlenie i ledy sensownie wykorzystane robią niesamowitą robotę ale musi to być przemyślane i ze smakiem -
Przez Sidr · Opublikowano
Nie było tak źle. Z 50cm pikseli już nie widziałem. A przy 45 calach to się siedzi z minimum metr od monitora. Z ciekawości bym obejrzał taki monitor. Jeżeli ktos go widział gdzieś wystawionego w Warszawie, to niech pisze. Natomiasy z bliska było słabo - poniżej foty robione 5-15 cm od monitora. PPI=81. Ten 45" ma PPI=82. 1. 2. -
Przez sideband · Opublikowano
Dobra rada polecam dokształcić się w kwestii działania GPU i pamięci podręcznej różnych poziomów. Niezła produkcja dyrdymałów
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi