Nowy, topowy sprzęt - jest sens w ogóle o tym myśleć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Ty to lepiej nic nie pisz To kwestia szczęścia co trafisz w danym egzemplarzu. Przed premierą takich produktów zawsze rusza machina marketingowa gdzie majster dostaje nawet kilkanaście kart i wykręca rekordy na azocie. Tylko najlepiej skalujące się GPU pod azotem nie skaluje się najlepiej na dodatnich temperaturach Ale człowiek, który kupuje ten produkt ma myśleć, że kupuje najlepsze co jest na rynku -
Przez zozolek · Opublikowano
Wszystkie premiery simów ostatnich 2 lat to symulacja umierania 😁. Nie kojarze ani jednego tytułu który by wszedł na salony multi i powiększał baze graczy. Jedyne miłeczaskoczenie to rally - ale to inny target. Zrezygnowali z kariery, wiec za momencik z free jazdy po wielkim świecie ... bo ten migdy nie powstanie. -
Przez lokiju · Opublikowano
@Zas Jeżeli chodzi o sino to jest on obrońcą ciepłego lata 2025. Dla nie było wręcz upalnie a ja widziałem jak ludzie w kurtkach zimowych chodzą w środku lata bo nocą temperatury spadały do 2-3 stopni powyżej zera. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Wyznawcom niebieskiej strony mocy to nie przeszkadza, tak ma być i już -
Przez Mizu · Opublikowano
Ja muszę mieć już za słaby wzrok (i okulary źle dobrane) bo mam dosłownie nad swoim QD-OLEDem 1st gen IPSa o tej samej rozdzielczości (jedynie nie UW ale to samo PPI) i na żywo ani w 20% nie widzę tak drastycznej różnicy jakie te zdjęcia pokazują. To samo z czcionką Zazdroszczę sokolego wzroku wam
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi