Send1N 5 433 Opublikowano Wtorek o 22:30 Opublikowano Wtorek o 22:30 Tzn akurat na tym forum jeszcze nie widziałem aby ktoś wcześniej rzucił takim twierdzeniem że na amazonie jest znacznie drożej, widocznie wałkuje nieświadomie 1
AudRob 243 Opublikowano Wtorek o 22:41 Opublikowano Wtorek o 22:41 8 minut temu, Send1N napisał(a): Tzn akurat na tym forum jeszcze nie widziałem aby ktoś wcześniej rzucił takim twierdzeniem że na amazonie jest znacznie drożej, widocznie wałkuje nieświadomie No właśnie mówię , nie wiem czego gość szuka i rozkminia , może wczorajszego dnia albo ta kasa 26koła odjąć jedno zero😊 Ja z tego tematu się wypisuje. Bo już mam dość klepania o tym samym . W dniu 8.02.2026 o 22:04, AudRob napisał(a): Jaki dylemat jak masz 20 parę koła przeznaczone na kompa , to tu nie ma żadnego dylematu zawsze złożysz super kompa bez zbędnych pytań. Dylemat to mógłbyś mieć żebyś miał 5 koła i chciał coś dobrego złożyć , a tak to nie widzę problemu. Już pisałem raz , więc myślę że to wystarczy.
Solo 4 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu W dniu 10.02.2026 o 23:41, AudRob napisał(a): może wczorajszego dnia albo ta kasa 26koła odjąć jedno zero Serio nie wiem skąd ci się wzieło te 26 tysięcy, nigdy nie mówiłem ile planuję wydać, tylko pytałem, czy teraz taki sprzęt jaki chcę da się kupić za mniej niż25 koła. Podobnie jak nic nie mówiłem o 5070Ti, wymyślasz różne rzeczy, nie wiem po co. Ale wracając jeszcze do tematu, Panowie, jak wygląda dziś sprawa z dyskami SSD? Na pewno chcę nie mniejszy niż 4TB, bo teraz mam 2TB i to jest tak trochę na styk. Jakie dyski warto wziąć pod uwagę, bo wiem że jest multum rodzajów i marek, a tutaj także jestem kompletnie nie w temacie?
AudRob 243 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 10 godzin temu, Solo napisał(a): tylko pytałem, czy teraz taki sprzęt jaki chcę da się kupić za mniej niż25 koła. Jak pytałeś i podałeś sumę to ci ludzie odpowiadają , podają zestawy do tej kwoty. Z twego zapytania wynikało że tyle hajsu masz. Jak chciałeś wiedzieć czy coś za tyle kupisz, to nie problem chyba wziąć kalkulator w rękę w necie zobaczyć i policzyć . 10 godzin temu, Solo napisał(a): Podobnie jak nic nie mówiłem o 5070Ti O karcie nie doczytałem ktoś tam ci doradzał więc moja pomyłka. 10 godzin temu, Solo napisał(a): Na pewno chcę nie mniejszy niż 4TB Nikt ci nie będzie wymieniał wszystkich dysków , chcesz dobry to ten jest dobry. W tamtym roku taki sam można było za 1k kupić . amazon.pl/SAMSUNG-interno-PCIe-NVMe-MZ-V9P4T0BW/dp/B0CBYZ6DD1?th=1 Edytowane 7 godzin temu przez AudRob
Solo 4 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, AudRob napisał(a): Jak chciałeś wiedzieć czy coś za tyle kupisz, to nie problem chyba wziąć kalkulator w rękę w necie zobaczyć i policzyć . Nie problem, ale problem znaleźć tanio. To że mam pieniądze nie znaczy że chcę kupić drogo coś, co można kupić taniej. Ktoś mi tu napisał że 5090 można do - bodajże 14k nawet kupić, więc chętnie popytam gdzie, bo sam za tyle znaleźć nie dałem rady.
AudRob 243 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, Solo napisał(a): bodajże 14k nawet kupić, więc chętnie popytam gdzie, bo sam za tyle znaleźć nie dałem rady. Ja podałem ci link na X-kom była , tylko trzeba pilnować czasem się trafia. xkom.semenyuk.eu/item/45193 4 stycznia to było. Mogłem wtedy ją mieć ale mi nie jest taka karta potrzebna.
Solo 4 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Tak czy inaczej dzięki za informację, że warto polować, bo czasami coś się trafia.
Dirian 803 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zawsze można też skrobnąc do kilku sklepów czy nie zrobią jakiegoś rabatu. Marże i tak mają duze na tych GPU, więc pewnie coś tam jesteś stanie urwać. 1
Rekomendowane odpowiedzi