Buczo Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Elegancko się to prezentuje, czekam na dalsze prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 troche poczekasz niestety jak nie mozesz sie doczekac to pisz do asusa niech sie pospiesza z premiera zenbooka3 bo bez laptopa pod reka tez raczej sie nie zacznie grzebanie w kompie tym bardziej ze mi sie dlugo zeszlo ostatnim razem a tyle bez kompa to ja nie 'wytrzymie' z obecnych dostepnych to tego 'reflektuje' https://www.fr.fnac.be/ASUS-UX305LA-FB053T-13QHD-I7-5500U-8-512/a9517999 ma wszystko to co potrzebuje w laptku lekki i7u integre 8Gb ramu ekran QHD i duzy dysk (choc wolalbym 2x 256GB) jak nie bedzie nic wiadomo o trojce to moze na poczatku miesiaca po niego pojde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 hehe zobaczę co da sie zrobić, podzwonię hehe A tak poważnie, to całkiem fajny sprzęcik! A poprzedni laptop kaput? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 nie wiem nie podejmowalem sie naprawy nawet szkoda mi pieniedzy na niego bo z 500€ musialbym w niego wlozyc (na moje oko to dyski na 100% padly tez wentylatory dwa i karta wifi i prawdopodobnie bateria) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 a no to faktycznie, lepiej już nowy sprzęt zakupić mówisz, zostajesz przy Asusie? podobno to bardzo polecane lapki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 zostaje bo nic innego nie ma takiego ciekawego 'maki' to nie dla mnie nigdy nie kupie nic z tej firmy wiec nawet pod uwage tego nie biore na MS takiego jak bym chcial mnie nie stac znaczy moze nie o tyle ze mnie nie stac ale wyrzucac hajs w bloto jak o wiele taniej mozna miec cos takiego samego/lepszego Razer blade (brak dostepnosci w sklepach) to mnie boli najbardziej bo wyglada ich mi jak najbardziej odpowiada zapowiadaja sie ciekawie nowe laptopy od xaiomi air (ale to swiezy temat) msi nic nie ma z tej oferty (moze gigashit) cos wyda ale watpie pewnie pojdzie w gaimingowe jak msi lenovo nie sa warte swojej ceny ich laptopy tandetnie wygladaja wzgledem np asusa HP nawet ciekawe sa ale za bardzo pdoobny HP 1400€ trzeba dac (wiec gdzie tutaj logika) acery dwa nawet mi sie spodobaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) No to nic tylko czekać na owego Zenbooka P.S. Gdzieś niedawno czytałem, że obecnie MSI jest liderem w sprzedaży gamingowych lapków i odebrali prym właśnie ASUS-owi - taka ciekawostka Edytowane 28 Lipca 2016 przez Buczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 MSI ma tańsze modele niż Asus, np. całą serię GL62, którą wyrwiesz za niecałe 3 koła. Pewno stąd to się wzięło. U MSI teraz wszystko jest gaming. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 No tak, Gaming w nazwie często dodaje do ceny ;) Ja jednak pozostanę przy swoim upodobaniu do komputerów stacjonarnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 gaming w nazwie dodaje powera i darmowych MHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 aa to tez dobrze wiedzieć, gdyż rozglądam się za nową karta graficzną, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 widze ze troche mi naspamowaliscie w temacie ps bylem dziisaj polatac po sklepach i obadalem tego laptopa asus z linku wyzej wszystko git malina tylko brak podswietlanej klawiatury (no i wygladem do mojego asus to jemu lata swietlne brakuje) ale i tak jest dobrze w jednym sklepie tym z linku jest za 1150€ a w media mark za 1500€ mysle ze do polowy (konca) sierpnia go lykne bylo tez pare innych ciekawych ale wszystkie maja wyswietlacz fhd a przy tak malych rozmarach to za mala rozdzielczosc ps 2 widzialem tego asus z LC ale to kuzwa wielka krowa jest 5K € za niego sobie krzycza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 hehe to niechcący ;) A podświetlenie klawiatury to chyba dość fajna rzecz, przydatna wydaje mi się, ale każdy lubi co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 no w tym moim byla i powiem szczerze ze bedzie mi tego bardzo brakowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 No jak się człowiek przyzwyczai, do czegoś, to potem mogiła. W domu mam klawire podświetlaną, a w pracy już nie i jakoś mi tego brakuje hehe, a niby taki drobiazg, którego kiedyś w ogóle nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 jeszcze sobie upatrzylem klawiature do stacjonarnego kompa (logi k800 trzeciej nie ma sensu kupowac razera deathstalkera rgb tez mam zwykla podswietlana i srednio z niej zadowolony jestem) a innych niskoprofilowych nie ma ta jest podswietlana brak tylko numerycznej klawiatury (ale do tego juz sie przyzwyczailem w laptopie) i nozek ale za to przyciski takie same jak w laptopa to mi sie najbardziej podoba z tej pseudo myszki oczywiscie (jak ja kupie) nie bede korzystal w laptopie tez z tego nigdy nie korzystam nie potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 No ciekawa, choć ja znów odwrotnie, jakoś nie jestem fanem niskoprofilowych klawiatur, jakoś nie moja bajka P.S. wpisałem w goglach i wyskoczył mi taki model !! https://www.amazon.de/Logitech-Wireless-Illuminated-deutsches-Tastaturlayout/dp/B003U51UTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 nie sorki nie k800 a k740 ta 8setka nie warta 20e jest tandetny plastik jak w tym moim razerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Razer ma tandetny plastik?? NO co Ty? A to niby taki Hi-End ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 no i do tego glosna jest a kupilem ja kiedys znaczy wymienilem za myszke bo byla uszkodzona a nowych nie mieli na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 hmmm nie lubię głośnych klawiatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiaj sobie pomierzylem to i owo i popatrzylem jedziemy... wiec tak przedluzki wygladaja fajnie wedlug mnie zostajac przy kablach to tak kable od przycisku power (dalem ciala troche i nie sprawdzilem i iks zrobil podswietlenie na laczonym dwu pinowej wtyczce) wiec i tak musi byc przedluzka ... teraz drugi raz dalem ciala mianowicie zapomialem ze kabel o karty muzycznej ma w odwrotna strone wtyczke i sie tak ladnie nie ukladaja jak bym chcial ale moze to jakos poprawie jak dodam wiecej grzebieni teraz taki zonk na 99% ringow nie bedzie... na zdjeciach kolor pomaranczowy o dziwo wyglada jak pomaranczowy (a martwilem sie na poczatku ze na zdjeciach zle bedzie wygladal) w rzeczywistosci bardziej przypomina czerwony tutaj czerwony dla porownania bardziej przypomina czerwony niz pomaranczowy o ktory mi chodzi taki jak np w corsarzach mam wiec ringi sobie podaruje na 5 min przyjemnosci szkoda hajs wyrzucac AAAAA jeszcze dlatego ze upchanie trzech kontrolerow od nich to nie lada wyzwanie byloby zeby sie bok dobrze domykal i jeszcze taka nowinka coraz bardziej mnie korci zeby na bialy pastel jego zalac CD prac nastopi pewnie dopiero jak zakupie laptopa do komentarzy i spamu zapraszam Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez adriankiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Przedłużki kabli wyszły świetnie, fajnie się to prezentuje Co do Wentyli Ring, to na zdjęciach kolorem pasuje, szkoda, że na żywo nie bardzo jak mówisz A to są Ring-i o jednym kolorze nie? Są jeszcze te RGB, gdzie sobie dobierzesz kolor, ale sporo kosztują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) wlasnie ten co mnie jeszcze interesowal bialy (wpada w fioletowy) to przez to chyba ze jest RGB zielony niebieski i czerwony nie pasuja do pomaranczowego a tylko te kolory dobrze podswietla ( w rzeczywistosci jest gorzej ) Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez adriankiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Aha, a to ile tam można wybrać tych kolorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi