Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up zero niby dostal kase a paczke ma jutro wyslac (niby)

i takie tam przymiarki zrobilem (na midplaicie i coverze tez dam podkladki o ile sie da)
ps coldzero mowi zebym nie dawal podkladek bo nie utrzyma... ja mowie ze trzyma nawet lepiej niz z bez

14711495_1475410975808665_26391211036858

w lewym dolnym rogu brakuje jeszcze bo typ od budy tam dziury nie przewiercil w budzie a dzisiaj po nocy juz nie chcialem wiercic

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie bez kłótni mi tu! :D

A tak ogólnie mówiąc, to ja jestem zdania, że komputer ma się podobać właścicielowi i pod siebie powinien go budować :)

Świetnie posłuchać porad, sugestii, często warto się zastanowić i coś zmienić, sam tak robię, słucham bardziej doświadczonych od siebie jak Wy Panowie  :)  Konstruktywna krytyka jest zawsze okej :)

Ale, stoję na straży poglądu, bym ja miął fun z tego kompa, niekoniecznie muszą mieć inni :P

Opublikowano

Prorok mi tez pasuja ale lukaj to

za 3x corsarze ( bo tyle mi ich potrzeba tych widocznych) kosztuja 60€ z przesylka

a za 9x wentyli https://www.caseking.de/en/parvum-systems-f1.0-pwm-luefter-120mm-schwarz-weiss-lups-001.html

wyjdzie niecale 100€ z przesylka (w CK sa najtansze)

buczo ja sie z prorokiem nie kloce przeciez ani on ze mna prorok  to swoj chlop :P

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Przez ostatnie 5 lat zarejestrowano w Polsce ponad 250 tys aut elektrycznych. To więcej niż jest ogłoszeń z autami nowymi i używanymi na OtoMoto. Coś czuję, że za 5 lat kupno używanego auta to będzie bardzo nieciekawa sprawa.
    • To jeszcze zerknij tutaj, bo jakieś Samsungi siedzą. https://allegrolokalnie.pl/oferta/4-kosci-pamieci-gskill-ripjaws-x-4gb
    • Cześć,   już 18.12 o 16:00 zapraszamy na Gamingowe Podsumowanie Roku 2025! Oglądaj nas na Twitchu i YouTube x-kom i świętuj z nami najlepsze momenty świata gamingu!   Sprawdź —> Gamingowe Podsumowanie Roku 2025   Dodatkowo konkurs a do wygrania Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Gaming OC   Jak wziąć udział?   1. Wypełnij dane w formularzu konkursowym dostępnym na stronie wydarzenia 2. Odpowiedz na pytanie konkursowe 3. Zaznacz wymagane zgody i wyślij zgłoszenie   Zwycięzcę wyłonimy do 30 dni od zakończenia streama - podczas streama możesz również wygrać akcesoria SMX i Silver Monkey oraz zestawy LEGO.   To nie jest zwykłe podsumowanie – to Twój głos w świecie gier oraz szansa na wygranie karty graficznej Gigabyte! Gamingowe podsumowanie roku 2025 to organizowany przez x-kom we współpracy z partnerami przegląd najlepszych, najciekawszych i najczęściej omawianych tytułów, które trafiły na rynek w ciągu ostatnich dwunastu miesięcy. Wiele z nich to gry wspierane najlepszymi technologiami NVIDII, a więc z pełnym wsparciem Ray Tracingu, DLSS 4 z Multi Frame Generation! Technologie te obsługiwane przez karty graficzne Gigabyte GeForce RTX z serii 50 przenoszą gaimng na zupełnie nowy poziom.   W tej edycji samodzielnie możesz wybrać, które gry zdefiniowały rok 2025, które zachwyciły innowacyjnością, powaliły oprawą audiowizualną, albo - w kategorii rozczarowań - wzbudziły największe kontrowersje.   Pozdrawiamy, x-kom.
    • Trochę sobie robiłem research tego procka i faktycznie ciekawie wypada w testach. Gry to bardzo mnie nie interesują, z doskoku co najwyżej ale sobie też radzi w miarę. Jeden obszerny test puki co przejrzałem i z niego wynika kilka ciekawych rzeczy min że niby OC niewiele daje, że 1851 może szybko zakończyć żywot (typowo dla Intela a to w dodatku nie jest podstawka do mainstreamu) ale również sporo zalet jak niewielkie temperatury pracy i nieduży pobór mocy. Będę grzebał dalej i jeszcze mobo jakieś trzeba wybrać bo do 1000zł coś tam xkom ma. Tylko muszę jeszcze poczytać jaka przyszłość czeka podstawkę bo jakby coś to zostanie tylko szukanie 285K z drugiej ręki żeby zrobić jakiś upgrade albo znowu wymiana platformy... Ano I w mniejszych testach widziałem że parują go z razem 7000MHz, że wyższe taktowania dają boost Intelowi w przeciwieństwie do amd które najlepiej pracuje na 6000MHz... Tutaj też ceny będą gorsze i poczytać muszę jakie straty będą na niższych taktowaniach pamięci...
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...