Nowy akumulator do UPSa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Talus · Opublikowano
ok dobra to jutro zmienie na dwie kosci i wieczorem dam znac :)) -
Przez janek25 · Opublikowano
Jak nie lutowana to sprzedaj i daj dwie 16 albo dokup drugą 32 to ci fps poleci w góre jak jest niepełne gpu load -
Przez VRman · Opublikowano
@Zas No nie powiedział tego wprost, ale jak słyszę, że film jest "piękny" i jak ktoś nadużywa słów jak "emocje", "wzruszenie" to wrzucam do jednego wora. Może tym razem błędnie, a może nie. @JeRRyF3D Mocno mnie zaskoczyłeś wstępem, choć spodziewam się, że to początek na zasadzie "nie obraź się stary za to co Ci zaraz powiem, bo cię lubię, ale..." po czym następuje ostra orka. Ale i tak jestem zaskoczony. Tylko.. może jak pisać na mój temat to przez PMki? Nie lepiej? Bo jak odpisuję to potem ktoś znowu, wtedy ja, i on znowu, i potem na drugi dzień jest 20 postów o mnie, a ludzi palce bolą od scrollowania tego. Dlatego zaraz przeczytam, ale się już nie odniosę, bo z Vulcem polecieliśmy wczoraj za daleko z tym i zaraz temat "Co jest męczące w tym jak piszesz" będzie najbardziej męczącym offtopem w historii całego forum Napisz, jeśli nie masz nic przeciwko, a się odezwę na priv. edit: po przeczytaniu posta mam ogromną nadzieję, że pogadamy na priv i dobrze, że napisałem, że się nie odniosę, bo by poszła konkretna ściana tekstu w odpowiedzi tutaj A teraz już kończę zaśmiecać ten wątek. Dobranoc czy tam dzień dobry zależnie od pory czytania -
Przez Pentium D · Opublikowano
Ja już je kiedyś skręciłem na 36-44-44-56 i dalej olałem sprawę. Najchętniej to bym wpisał jakiegoś gotowca pod microna a-die. -
Przez Talus · Opublikowano
jest jedna 32gb
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi