Seria Resident Evil
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elvis79 · Opublikowano
na post wyżej odpowiem na ten cytowany - popieram co napisał Kadajo, nie bez powodu masz Błazen pod fotą -
Przez PriXy · Opublikowano
tylko nie rozwiązuje to tego czemu procesor jest zimny po właczeniu. robi się ciepły ale nie gorący obstawiam tak okolice 35c trudno określić czuć że jest ciepły ale nie parzy. bez chłodzenia. co do rma asrock. ja nie mam pieniędzy by wyslać do holandi bo pisałem już z rma i dpd czy dhl okolice 70zł wychodzi -
Przez azgan · Opublikowano
Co łączy Kliffa i Arthura Morgana? •Więzi z gangiem: Kliff musi odbudować Greymanes po ataku rywali, co przypomina desperackie próby utrzymania lojalności w grupie Dutcha. •Żyjący świat: Pywel jest podzielone na pięć unikalnych regionów (w tym takie z zaawansowaną technologią), gdzie podsłuchane rozmowy NPC-ów mogą prowadzić do wielkich odkryć. •Interaktywność: Systemy polowania, łowienia ryb oraz skomplikowana ekonomia sprawiają, że bycie najemnikiem to „praca na pełen etat”, która nigdy nie wydaje się nudna. •Zarządzanie ludźmi: Nowością względem RDR2 jest możliwość wysyłania członków swojego gangu na samodzielne misje, co jeszcze bardziej buduje poczucie bycia liderem. -
Przez JohnyWol · Opublikowano
Akurat kit czy thermal putty (w zależności jak kto nazywa) to najbezpieczniejsza opcja. Jest miękkie jak plastelina wiec nakłada sie trochę grubiej i samonsoe dopasowuje grubością przy montażu. Brak ryzyka że albo bedzie słaby kontakt, bo pady za cienkie lub wygniecione, kub ze sa za grube i wtedy rdzeń nie ma dobrego styku z chłodzeniem. Ja przy ostatniej zmianie nałożyłem wlasnie thermal pada i kit i jestem zadowolony z wyniku
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi