Problem z RDP w Windows 11.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LionCFS · Opublikowano
Część, chciałem Was forumowicze zapytać czy ktoś z Was może miał 5070 ti w wersji ProArt? Jak wrażenia z kultury pracy wentylatorów/cewek itp? Pytam, bo moja 5070 ti Inno3d wyzionęła ducha i mam sobie wybrać nową grafę. -
Przez marko · Opublikowano
Prawilnie leżę do góry brzuchem i nic nie robię Chory też nie jestem -
Przez lukadd · Opublikowano
@ Doamor Bo jak nic się z nim nie działo przez 2-3 lata to marginalna szansa, ze padnie przez następne 2 czy 3 lata. Mam w drugim kompie premierowego 3080 i też do dziś działa, tak samo jak i 2070 itd. Wady fabryczne zwykle wychodzą w pierwszych 2 latach. Dla mnie podstawa mieć 2 lata na początek i w sprawdzonym sklepie gdzie od ręki wszystko załatwiam jak coś wyjdzie, mam rękojmę, mam możliwość zwrotu kasy, gwarancję, mogę mieć dodatkowe ubezpieczenie itd. Mam normalną fakturę vat. Czyli z wejścia 20% taniej. A nawet jakbym nie miał minus VAT to i tak bym nie ściągał dla ~30% niższej ceny sprzętu o wartości ~1k euro z chin. Rezygnując tym samym z prawnych przywilejów jakie mam w EU. Chińczyk może się zawinąć i nara. Zresztą wielu tych sprzedawców chińskich tak działa, że wachlują kontami i firmami.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi