jankooo 322 Opublikowano Sobota o 16:48 Opublikowano Sobota o 16:48 Wniosek zaakceptowany 01.01.2026. Do dziś brak zwrotu a na moje zapytania dostaje tylko informacje od bota, że ktoś w ciągu 3-5dni odpowie. Przekroczyli już wszystkie swoje terminy według ich własnych regulaminów. Czy mogę coś jeszcze zrobić?
Send1N 5 527 Opublikowano Niedziela o 11:43 Opublikowano Niedziela o 11:43 (edytowane) Znajdź numer i dzwoń na infolinię, pisemne zadawanie pytań już od lat nie ma sensu bo jak sam zauważyłeś odpowiadają ci boty a nie ludzie to już nie te czasy niestety Edytowane Niedziela o 11:44 przez Send1N
ptys 150 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Mam to samo monit W dniu 14.02.2026 o 17:48, jankooo napisał(a): Wniosek zaakceptowany 01.01.2026. Do dziś brak zwrotu a na moje zapytania dostaje tylko informacje od bota, że ktoś w ciągu 3-5dni odpowie. Przekroczyli już wszystkie swoje terminy według ich własnych regulaminów. Czy mogę coś jeszcze zrobić? Mam to samo tyle kasę (210zl) mieli wypłacić do 29 stycznia, przelewu nadal nie widać na koncie, pisałem na chacie i zero odzewu, dziady i tyle Napisałem do nich email co z kasą i dostałem odpowiedź w ciągu pół godziny Jak widać nawet maja juz specjalnie wyszkolongo Bota pod te promocję Edytowane 5 godzin temu przez ptys 1
jankooo 322 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 5 godzin temu, ptys napisał(a): Mam to samo tyle kasę (210zl) mieli wypłacić do 29 stycznia, przelewu nadal nie widać na koncie, pisałem na chacie i zero odzewu Napisałem kolejny raz, dałem termin i poinformowałem, że zgłoszę sprawę do odpowiednich instytucji ochrony konsumenta to w końcu przynajmniej odpisali... W skrócie- mają problemy, przepraszają i pracują nad ich szybkim rozwiązaniem 1
ptys 150 Opublikowano 25 minut temu Opublikowano 25 minut temu Godzinę temu, jankooo napisał(a): Napisałem kolejny raz, dałem termin i poinformowałem, że zgłoszę sprawę do odpowiednich instytucji ochrony konsumenta to w końcu przynajmniej odpisali... W skrócie- mają problemy, przepraszają i pracują nad ich szybkim rozwiązaniem też dostałem email treść poniżej, pewnie dostałeś to samo co ja, dziady i tyle, kolejny raz się zastanowię czy coś od nich kupować, wcześniej miałem caschbacki od msi, asusa i wywiązywali się bez problemu, gigabyte jak zwykle ma problem, zresztą z wystrzałowymi zasiłkami też próbowali się wymigać Drogi ******, Dziękujemy za kontakt z nami. Niestety, doświadczamy niespodziewanych problemów dotyczących przelewów bankowych. Problem zostanie wkrótce rozwiązany, o czym powiadomimy przez e-mail. Proszę przyjąć nasze szczere przeprosiny za wszelkie niedogodności. Dziękujemy za zrozumienie w tej kwestii. Jeśli masz dodatkowe pytania, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta: [email protected]. Z pozdrowieniami, Zespół promocyjny Aby zapoznać się z pełną treścią zasad i warunków akcji promocyjnej, kliknij tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi