Send1N 5 749 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 3 dni temu pisałem czy zrobił test stabilności modułów po złożeniu zestawu i chyba post został zignorowany to jest podstawa podstaw.
cyborg 24 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca 5 godzin temu, eNeSik napisał(a): @cyborg - dobieraj slowa z rozwagą. Mięsem to nie tutaj że o co chodzi?
eNeSik 457 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca W dniu 25.02.2026 o 18:30, cyborg napisał(a): w zdarzeniach administracyjnych w **** jest ich ale ktore jest te? niewiem @cyborg o to chodzi. Ocenzurowane jest sam wiesz co 1 1
cyborg 24 Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca 19 godzin temu, Send1N napisał(a): 3 dni temu pisałem czy zrobił test stabilności modułów po złożeniu zestawu i chyba post został zignorowany to jest podstawa podstaw. chciałem zrobić memtest64 chyba ale nie potrafiłem tego zrobić xd teraz zrobiłem occt i testmem5 i jest ok 1
Send1N 5 749 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) No testy samej pamięci (tm5) i komunikacji między cpu/ram/imc (occt) widzę że zaliczyłeś prawidłowo więc można przyjąć że sprzętowo jest stabilnie Edytowane 4 Marca przez Send1N 1
cyborg 24 Opublikowano Niedziela o 16:49 Autor Opublikowano Niedziela o 16:49 @Send1N @eNeSik @Pan Mateoo wszystkiego nejlepszego z okazji dnia kobiet 1 1 1
Send1N 5 749 Opublikowano Niedziela o 16:51 Opublikowano Niedziela o 16:51 Ten to jest Agent Dzięki 1
cyborg 24 Opublikowano Poniedziałek o 16:45 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:45 (edytowane) znowu Edytowane Wtorek o 13:48 przez cyborg
Send1N 5 749 Opublikowano Wtorek o 15:26 Opublikowano Wtorek o 15:26 Wyłącz testowo akcelerację sprzętową w przeglądarce z której korzystasz, było o tym wspomniane na poprzedniej stronie
cyborg 24 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) ale w grze mi sie tez sypie, od razu odpailem po wlaczeniu path of exile i to samo wczoraj i dzisiaj wyłaczyłem to co mowisz ale tez załadowałem ustawienia domyslne w biosie, zobaczymy czy bedzie dalej jesli tak to chyba plyta do wymiany moze jakies styki we wnęce ramu nie stykają dobrze Edytowane 1 godzinę temu przez cyborg 1
Rekomendowane odpowiedzi