Pentium D 1 628 Opublikowano Sobota o 04:55 Opublikowano Sobota o 04:55 Wyjaśnione w filmie, zbiórka na pogrzeb w opisie w filmie.
j4z Opublikowano Sobota o 07:22 Opublikowano Sobota o 07:22 Na pogrzeb to się z urzędu dostaje. Mi starczyło jeszcze na skromną stypę dla 10 osób. A, to nie w Polsce
Pawcio Opublikowano Sobota o 17:38 Opublikowano Sobota o 17:38 Już myślałem, że chodziło o foresta: https://www.youtube.com/@Saito4T/videos
nozownikzberlina Opublikowano Sobota o 19:29 Opublikowano Sobota o 19:29 to nie możesz napisać, tylko każdy musi oglądać ponad półgodzinny filmik aby ogarnąć o co chodzi? czy sam nie oglądałeś i w sumie nie wiesz?
ODIN85 Opublikowano Niedziela o 03:51 Opublikowano Niedziela o 03:51 Że na tragedii jeszcze chce zarobić?
Pentium D Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu W dniu 1.03.2026 o 04:51, ODIN85 napisał(a): Że na tragedii jeszcze chce zarobić? W dniu 28.02.2026 o 20:29, nozownikzberlina napisał(a): to nie możesz napisać, tylko każdy musi oglądać ponad półgodzinny filmik aby ogarnąć o co chodzi? czy sam nie oglądałeś i w sumie nie wiesz? Nic nie poradzę, że nie znasz angielskiego i po co mam coś streszczać dla ludzi którzy chłopa nie oglądają, i tak kasy nie dołożą. Kasę już uzbierali na pochówek.
lokiju Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) A co ma zrobić ktoś kto nie ma kanału na yt a co za tym idzie widzów? Dla innych pochówek jest za darmo? Zresztą wchodzenie w tak osobiste tematy na yt jest dla mnie niesmaczne. Gość sprzedał historie swojej rodziny za parę dolców. Edytowane 1 godzinę temu przez lokiju
Rekomendowane odpowiedzi