miłosz 1 Opublikowano Wtorek o 19:47 Opublikowano Wtorek o 19:47 Ile będzie kosztował komputer z R5 5500 32gb ram 3200mhz gskill płyta główna Gigabyte b550m 1.5tb nvme gen 3 sapphire rx5700xt nitro+ 8gb zasilacz deepcool 750w obudowa logic Portos mini chłodzenie endorfy argb ogólnie pytam się dlatego że chce kupić Crossa i jak najszybciej mieć na niego kasę
Send1N 5 704 Opublikowano Wtorek o 20:56 Opublikowano Wtorek o 20:56 Wystaw za 2500 może ktoś wezmie, podobny sprzęt wisi już 2 tygodnie na olx za 2600 z tym że tam jest 16gb ramu więc masz większą szansę bo to obecnie najwięcej warty podzespół z tej skrzynki 1
Amp 24 Opublikowano Wtorek o 21:03 Opublikowano Wtorek o 21:03 Madki potrzebujo dla swoich bombelków a ty zamiast dać i dowieźć to chcesz sprzedawać, uśmiech bombelka się dla ciebie nie liczy? 2 2
AndrzejTrg 3 111 Opublikowano wczoraj o 06:49 Opublikowano wczoraj o 06:49 Za 2500 tego szybko nie sprzeda... Prędzej 2000, ale to też raczej mało kto się napali... a jeszcze hasło "chcę kupić crossa..." mówi samo za siebie
AudRob 288 Opublikowano wczoraj o 07:52 Opublikowano wczoraj o 07:52 12 godzin temu, miłosz napisał(a): Ile będzie kosztował komputer z R5 5500 32gb ram 3200mhz gskill płyta główna Gigabyte b550m 1.5tb nvme gen 3 sapphire rx5700xt nitro+ 8gb zasilacz deepcool 750w obudowa logic Portos mini chłodzenie endorfy argb ogólnie pytam się dlatego że chce kupić Crossa i jak najszybciej mieć na niego kasę Ciekawe wyjaśnienie sytuacji powodu sprzedaży. Najszybciej to chwilówka jak masz ciśnienie ale wtedy taki cross wyjdzie parę razy drożej jak w czas nie spłacisz🤣
Krystian03 21 Opublikowano wczoraj o 08:44 Opublikowano wczoraj o 08:44 Ja to mam 2 komputery z czego jeden jeszcze na DDR2 zanim jeszcze seria Intel Core była a drugi chociaż już na DDR3 tylko że z bardzo słabą kartą graficzną (ledwo 1 GB) i raczej wolałbym zostawić, bo jakbym miał sprzedać to nawet nie wiem czy za 100 pójdzie jak można w lepszej cenie kupić.
AndrzejTrg 3 111 Opublikowano wczoraj o 09:08 Opublikowano wczoraj o 09:08 Godzinę temu, AudRob napisał(a): Ciekawe wyjaśnienie sytuacji powodu sprzedaży. Najszybciej to chwilówka jak masz ciśnienie ale wtedy taki cross wyjdzie parę razy drożej jak w czas nie spłacisz🤣 Aby wziąć chwilówkę to trzeba być dorosłym 1
Send1N 5 704 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Tak jak mówiłem, wystawić za 2500 i czekać jak po tygodniu nie będzie zainteresowania to zejść z ceny o 2 stówy, powyżej 2.5K bym tego nie wystawiał bo będzie wisiał do u**anej śmierci 1
miłosz 1 Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu Prawdopodobnie sprzedaje bratu z monitorem klawą słuchawkami i myszką za 3k-3500zł bo akurat miałem mu w tym miesiącu kompa składać i przedchwilą z nim gadałem i raczej kupi jak będzie wracał po auto 1
Send1N 5 704 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu To z pocałowaniem ręki jeszcze i flaszkę mu postaw że za tyle to weźmie od ciebie nie dość że pozbędziesz się szybko gratów to jeszcze ominie cię użeranie się z "żulerią" z olx/allegro 1
AndrzejTrg 3 111 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kolegę, znajomego, nieznajomego można dupać, ale żeby rodzinę... 1
Kabor 511 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Kolegę, znajomego, nieznajomego można dupać, ale żeby rodzinę... „Kochajmy się jak bracia, liczmy się jak Żydzi” 1 1
AndrzejTrg 3 111 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kabor napisał(a): „Kochajmy się jak bracia, liczmy się jak Żydzi” Spoiler Na szybko Proc-300zł Płyta-300 zł Ram-400 zł Grafa-700 zł Zasilacz-150zł Reszta gratów z monitorem, pewnie badziewia więc dajmy 200 zł Więc realnie jak pisałem prędzej ~2 tyś i to już by było z pocałowaniem ręki, ale 3-3,5 tyś jeszcze bratu... za tą kasę składa znacznie wydajniejszy sprzęt...no ale cóż z rodziną najlepiej na zdjęciach albo przy sprzedaży kompa 1 1
AudRob 288 Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu 54 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Kolegę, znajomego, nieznajomego można dupać, ale żeby rodzinę... Lepiej tego ująć nie mogłeś🤣 42 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Więc realnie jak pisałem prędzej ~2 tyś i to już by było z pocałowaniem ręki, ale 3-3,5 tyś jeszcze bratu... za tą kasę składa znacznie wydajniejszy sprzęt...no ale cóż z rodziną najlepiej na zdjęciach albo przy sprzedaży kompa Bo widzisz rodzina wierzy że rodzina nie oszuka ,sprzęt będzie tańszy jak to dla rodziny i lepszy jak u obcego a tu jak to mówią uj bombki strzelił😊 1
Qrdello 1 088 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu W dniu 3.03.2026 o 20:47, miłosz napisał(a): Ile będzie kosztował komputer z R5 5500 32gb ram 3200mhz gskill płyta główna Gigabyte b550m 1.5tb nvme gen 3 sapphire rx5700xt nitro+ 8gb zasilacz deepcool 750w obudowa logic Portos mini chłodzenie endorfy argb ogólnie pytam się dlatego że chce kupić Crossa i jak najszybciej mieć na niego kasę Zależy czy chcesz osiągnąć realną kasę czy sprzedawać tygodniami. Jeżeli a) 2k bez nego i powinien pójść szybko. jeżeli b) to głównie przez słabiutką karciochę chwilę się pomęczysz na pułapie 2,5k mniej więcej.
AudRob 288 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu 8 minut temu, AudRob napisał(a): Kolegę, znajomego, nieznajomego można dupać, ale żeby rodzinę... Bo swego jak to mówią najłatwiej zrobić w ... , ponieważ ci ufa ale czy tak przystoi to już kwestia zależna od człowieka. Ja bym sprzedał taniej obcemu i rodziny w to nie mieszał , bo potem będzie wróg na całe życie za parę PL.
miłosz 1 Opublikowano 6 minut temu Autor Opublikowano 6 minut temu Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Na szybko Proc-300zł Płyta-300 zł Ram-400 zł Grafa-700 zł Zasilacz-150zł Reszta gratów z monitorem, pewnie badziewia więc dajmy 200 zł Więc realnie jak pisałem prędzej ~2 tyś i to już by było z pocałowaniem ręki, ale 3-3,5 tyś jeszcze bratu... za tą kasę składa znacznie wydajniejszy sprzęt...no ale cóż z rodziną najlepiej na zdjęciach albo przy sprzedaży kompa Sam monitor warty tyle co połowa kompa Monitor Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR więc nie rozumiem klawa mechaniczna z 350 kosztowała nowa a myszką okolice 200zł i słuchawki z 250-300 więc w czym problem
AndrzejTrg 3 111 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu W tym, że nie napisałeś tego prędzej ale już nie ma tematu. Dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi