Resident Evil Requiem PC Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Wymienilem filtry powietrza i kabiny, a po południu przeleciałem wnętrze dressingiem z adbl. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Ja mam kompa połączonego do TV i gram na dwa ekrany, ze znajomymi najczęściej, po co mi takie coś, pady bez przewodowe też mam, sztuk 4, myszkę do obsługi Herołsów na TV też, po co mi to. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Grolshek tu mi tylko o grzebanie przy CPU chodziło, pamięci to mam ręcznie ustawione, w tym wszystkie rzędy timingów. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Mnie to nie przekonuje. Tak jak wspomniałem, chwytam za bezprzewodową myszkę, klikam ikonkę na pulpicie i gram na 65". Po co mi więc dodatkowy dashboard? Zobaczymy, jak to zaimplementują, ale jeśli ma to być tylko nakładka, to w tle tak będą mielić usługi, procesy i aktualizacje Windowsa 11. IMO żeby to miało sens, system musiałby bootować się jak SteamOS czy Bazzite - być zoptymalizowany pod gry, mieć mniej telemetrii, mniej śmieci i dawać najwyższy priorytet procesom gier. No i kwestia Quick Resume. To jest świetny feature Xboxa, wracasz do gry w kilka sekund dokładnie tam, gdzie skończyłeś. Jeśli MS naprawdę chce zrobić z PC konsolę, to prawdziwym gamechangerem byłoby właśnie coś takiego. -
Przez KiloKush · Opublikowano
To już w ogóle była patologia. Nawet najgorsze rudery wtedy poszły.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi