Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę o polecenie modelu dla mamy. Mama kończy 60tkę. Aktualnie posiada realme 6ci jest zadowolona. Ale chcieliśmy sprezentować jej nowy telefon. Na pewno nie większy niż poprzednik tj 162mm. Będzie to prezent wiem myślę, ze lepiej kupić z polskiego sklepu, ewentualnie później z gwarancją byłoby moze łatwiej. Sam nie wiem, nigdy mi smartfon nie zepsuł się, a z alie smartfony są duzo tańsze. 

Myślałem o modelach

Samsung a36, a56

Xiaomi x8 pro, poco f7 z ali 

Honor 200 badz honor 400

Realme 14 pro plus z ali 

Ewentualnie motorola g86 power tutaj jest nawet promocja 999zl. 

Jak myślicie? Mama nie jest wybredna. Chciałbym zeby system był dosyć prosty w obsłudze i telefon trochę posłużył. 

Opublikowano

Jeśli przydaje się latarka to Motorola poprzez potrząśnięcie włącza ją. Po konfiguracji i wywaleniu śmieci każdy telefon na androidzie jest podobny w obsłudze.
Dziwię się, że ktoś nie zrobił trybu dla seniora... Sony kiedyś miało tryb energooszczędny, gdzie były tylko podstawowe funkcje i można było dodać parę prostych aplikacji, ale to czasy XZ1...

Opublikowano

w kazdym telefonie jesrt tryb seniora - to sie inaczej nazywa ale jest. w kazdym telefonie da sie skonfigurowac gesty np potrzasniecie = latarka.

czy tylko w motoroli instalują sie syfy do pdf, dokumentow przegladarka opera, tiktok i inne syfy, ktore nie sa z sklepu play tylko z moto instaler czy cos takiego?