Pomoc w wyborze laptopa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lypton · Opublikowano
Sugerując się gameplayem z tej jednej misji, który opublikowali, proporcje wyglądają na fifty-fifty. Gdzieś w połowie zaczyna się pościg autem i akcja już nie zwalnia - strzelanina na lotnisku, mordobitka na skrzydle samolotu, a kończące pokaz strzelanina w spadającym samolocie i freefall po wyskoczeniu z tegoż, są żywcem wyjęte z Uncharted 3. Co do drętwoty gunplayu - na pewno nie będzie bardziej drętwy niż w grach, w których ani AI przeciwników, ani lokacje, ani moveset Agenta 47 nie zostały przystosowane do wymian ognia z broni palnej. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Niestety nie mam za bardzo jak przetestować tej karty gdzieś indziej. Zostaje mi wysłanie do nich aby sprawdzili. -
Przez Luki_ · Opublikowano
Dual sence jest bardzo wygodny w trzymaniu, jeszcze bardziej go przybliżyli do ergonomii xboxa, zostały tylko te drążki symetryczne, niestety w nich prędzej czy później wyjdzie drift. Ja przez 15 lat używałem padów od xboxa 360, potem tego od xbox one. I było git ale po czasie jak każdy sie zużył. Potem przyszły te nowe rewizje z series x. To jak one maja słaba jakość. 2 razy po roku miałem drift.. dawałem na gw i znowu. Wiec się wreszcie wkru.. i zacząłem szukać cos innego.. dalsza historie znasz. Najpierw kupiłem tego 8biddo ultiumate v1 , mam go do dziś ale dla mnie jest nie wygodny i siedzi w szafie. Potem pojawiły sie te pady od gesmira i innych chińczyków. @maxmaster027 -
Przez j4z · Opublikowano
Pierwsze co zrobiłem na PS5, to wyłączyłem haptykę triggerów. -
Przez sino · Opublikowano
O Huti pisałem wyżej. Jak też o rozmowach pokojowych które jednak wiszą na włosku (czy ktoś z Iranu przyleci). Co do Chin to tylko udają bezstronność. Oni bardzo dużo tracą na wysokich cenach surowców (USA zyskują - cały tłum statków tam płynie). Arabowie też są wrogami Iranu (po tym jak ten ich demoluje). Jedynym sojusznikiem Iranu jest Rosja i to marnym. Nikt nie będzie bronić terrorystów. Ich sojusz z Indiami też fajny: https://wiadomosci.wp.pl/to-oni-sieja-strach-w-ciesninie-ormuz-usa-sa-bezradne-7277590711097632a Co do atomówek to z soboty: https://www.mirror.co.uk/news/us-news/trump-blocked-accessing-nuclear-codes-37045513 - póki co szef armii USA to blokuje. USA nie mogą przegrać tej wojny, bez względu na to jak kto lubi Trumpa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi