Wydajnosc screeny ,cos nie tak
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Luki_ · Opublikowano
Ty na podstawie dema to wnioskujesz ? tam jest jedna lokacja xd. Nie lokacje nie sa monotonne, każda się sporo różni i każdy biom jest całkiem inny, walka ciągle cos nowego dodają w jednym nawet biegamy w próżni i musimy unikać CZerwia jak z diuny. w Crimsn naparzasz jednym guzikiem blok i unik to każda jest monotonna. -
Przez Necronom · Opublikowano
Ale to ty teraz próbujesz wmówić, że jeżeli ktoś uzna materiał za bezsensowny to nie ma racji. Dla mnie jest to bo to strata czasu. Dodatkowo nie wiem jak pod względem jakościowym, bo o tym dowiem się dopiero jak już obejrzę. I to samo przecież zaznaczył Vulc, gdzie dodał IMO. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Nie drąż. Dla Ciebie (!) jest bezsensowne. Te 7K oglądaczy ma pewnie odmienne zdanie. Kto z Was ma rację? I jeszcze jedno. Miejcie świadomość, że jesteśmy na wyginięciu. Pracuję z ludźmi, gdzie 40 lat, to najstarsi. 30 latkowie, 20 latkowie. Gdy im wspominam coś o "forum"... albo parskają śmiechem (albo taktownie odwracają głowę). "JeRRy! Kto ma czas na czytanie jakichś forów. Właczam play i myję gary, albo biorę prysznic. Tata wyjdź spod kamienia." -
Przez Luki_ · Opublikowano
Nie wiem bo to vulc pisał, nie ja . (: przy edytowaniu cos ci sie źle połączyło (: No nie ładnie nie ładnie ! -
Przez AudRob · Opublikowano
Chodzi filtr przejechać odkurzaczem delikatną szczoteczką , żeby miał lepszy przepływ to chyba nie ciężko.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi