Kalvin 0 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) Cześć mam zamiar kupić jakiś używany rower, i znalazłem taki na allegro czy warto ? https://allegro.pl/oferta/rower-meski-27-5-uzywany-alu-3x9-18444955335 Edytowane 22 Maja przez Kalvin
ODIN85 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Nie warto. Ja zawsze kupuję na rowery.pl i jestem zawsze zadowolony
Jaycob Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Niektórzy to w ogóle wstydu nie mają. Ten rower jest w fatalnym stanie: łańcuch zardzewiały, brudny, porysowany, napęd zaniedbany. Nie wiem, jak można wrzucać coś takiego na aukcję. Shimano Altus? Nadaje się co najwyżej do jazdy po bułki. Już na starcie musiałbyś wymienić praktycznie cały napęd, zrobić porządny serwis. IMO zdecydowanie nie warto brać go pod uwagę. Do tego firma krzak, jak już brać rower, to poszukaj czegoś od Krossa, Gianta czy Treka.
GordonLameman Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
Cappucino Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Ale to oferta u Kosiary, więc gwarancja, że Cię skosi. 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Pewnie kradziony Oj tam, Niemiec płakał jak oddawał.
lokiju Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja (edytowane) Nie kupiłbym roweru bez sprawdzenia go na żywo. Trzeba zobaczyć w jakim stanie są zębatki czy łańcuch nie jest wyciągnięty itp. Ten osprzęt jest gówniany nawet jak jest nowy a tu wszystko zużyte na maksa. To nie jest warte więcej niż 400 zł. Edytowane 25 Maja przez lokiju
Rekomendowane odpowiedzi