Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Kupię zestaw PC lub z częściowymi brakami np. ramu czy dysku do 3500 zł. Interesuje mnie sam komputer, bez monitora itd. Interesują mnie używane lub nowe podzespoły. Byłoby fajnie, gdyby GPU była jeszcze na gwarancji. Nie interesują mnie pojedyncze podzespoły, a raczej pełny zestaw lub niemal kompletna baza. Może być opcja wysyłkowa lub mogę też przyjechać i kupic na miejscu w okolicach Piaseczna, Wołomina, Pruszkowa, Grójca, Kozienic i Otwocka. Nie mam więcej preferencji.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, iznogoud napisał(a):

Cześć 

Kupię zestaw PC lub z częściowymi brakami np. ramu czy dysku do 3500 zł. Interesuje mnie sam komputer, bez monitora itd. Interesują mnie używane lub nowe podzespoły. Byłoby fajnie, gdyby GPU była jeszcze na gwarancji. Nie interesują mnie pojedyncze podzespoły, a raczej pełny zestaw lub niemal kompletna baza. Może być opcja wysyłkowa lub mogę też przyjechać i kupic na miejscu w okolicach Piaseczna, Wołomina, Pruszkowa, Grójca, Kozienic i Otwocka. Nie mam więcej preferencji.

Mam R5 5600, Deepcool AK400 ARGB 120mm, Asus Prime B550 WIFI, 2x8 lub 4x8 DDR4, Sapphire 9060XT 16GB, 512 Sata, Fury Shobo i XPG 700W do sprzedania. Na terenie Warszawy, można podjechać na Ochotę, podłączyć, przetestować jak śmiga.

Edytowane przez Grolshek
Opublikowano

@iznogoud Jeszcze daj znać jakie zastosowanie, przykładowe gry w który zależy Ci na wydajności i docelowa rozdzielczość i FPS które cię zadowalają.

Jeśliby pójść na kompromisy z całą resztą to można zmieścić używanego rtx5070 w tym budżecie, inaczej zostaje tylko rx9060xt 16gb, rtx4070 lub świadome borykanie się z 8gb.

Opublikowano (edytowane)

Do nowych gier mam PS5, ale chciałbym pograć w np. CIVy, Cities Skyline, CS2, nową Forzę i esimy najlepiej w 2k, nie musi być na wysokich czy ultra.

Edytowane przez iznogoud