eciepecie 108 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca https://www.ppe.pl/news/413592/star-trek-shadow-frontier-to-nowa-gra-bloober-team-tworcy-silent-hill-2-remake-zaskakuja.html
Zas 462 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Jak usłyszałem o tym, to moją reakcja było "meh", ale.. kurde, to może być naprawdę fajne. Ciekawe tylko, jak znerfią Jedi, żeby nie byli OP. Chyba ci z blasterami będą musieli przestać pudłować. 1
Lypton 1 261 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 8 godzin temu, Zas napisał(a): Ciekawe tylko, jak znerfią Jedi, żeby nie byli OP. Chyba ci z blasterami będą musieli przestać pudłować. Tadek, to nie to uniwersum.
Zas 462 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) A sorry, nie wiem czemu pisząc posta myślałem o tej zapowiadanej turówce ze SW 😁 Za dużo newsów wczoraj, a ze ST jeszcze jakaś strategia ma wyjść.. IMHO ciekawsza sprawa niż kolejny horror od Blober. Ale trzeba przyznać, że znaleźli sobie chłopski wąską specjalizację i się jej trzymają. Edytowane 9 Czerwca przez Zas
Rekomendowane odpowiedzi