Na jakim serwerze dns korzystacie z netu?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Ja osobiście nie chcę wentylatora w monitorze, więc wolałbym nadal ASUS ROG (szkoda, że ASUS ProArt mają wentylatory) -
Przez hubio · Opublikowano
https://wiadomosci.wp.pl/kujawsko_pomorskie/atak-na-ukrainskie-dzieci-konsulat-ujawnia-drastyczne-szczegoly-7319371946367104a K. co trzeba mieć we łbie aby dziecku uszkodzić zabawkę drona? I wykręcać ręce? Tzn pytanie retoryczne... brauna trzeba mieć w głowie... Możesz napisać to bardziej po polsku? Ale jak rozumiem znasz sytuację gdzie podejrzewasz Ukrainę o wyłudzenie i chciałeś zgłosić to i ci nie przyjęli? Jak tak jedziesz nie do lokalnego komisariatu tylko komedy wojewódzkiej, a jak i tam ci nie przyjmą wysyłać zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa do prokuratury... -
Przez azgan · Opublikowano
XF90 to nie był zły TV jak na LCD oczywiście, HDR na przyzwoitym poziomie i nawet niezły kontrast 😉. Miałem tego Soniaka i B9, OLED oczywiście u mnie został na długi czas ale Bravia była nawet O.K -
Przez Zas · Opublikowano
No technicznie rzecz biorąc to chyba tak -
Przez ChudyXp · Opublikowano
No niby tak dostało się tej grze kiedyś za tryb "always-online" gdzie w 2015 roku nie było światłowodu na taka skale jak dziś , i pierwsze co jak się ją włączy trzeba zmienić sterowanie kto wymyślił Gaz-W Hamulec -S a skręcanie strzałkami ?? . Chyba każdego ostatnio łapie nostalgia na starsze gry
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi