Dresiq 102 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) Dziś premiera gears of War 2 na PC. Port posiada dopisek Hollow. Pełne wsparcie mysz + klawiatura. Na 9070xt w 4K trzyma 120 klatek i nigdy nie spada poniżej. Edytowane 19 Lipca przez Dresiq 1
MrKetiw 287 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Ale grafika poprawiona tak jak w Reloaded ? Bo ciężko na filmikach zobaczyć.
Dresiq 102 Opublikowano 19 Lipca Autor Opublikowano 19 Lipca To fanowski port, nie żaden oficjalny remake.
Keller 879 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) 4 godziny temu, Dresiq napisał(a): Dziś premiera gears of War 2 na PC. Port posiada dopisek Hollow. Pełne wsparcie mysz + klawiatura. Na 9070xt w 4K trzyma 120 klatek i nigdy nie spada poniżej. Skąd można to ściągnąć? Mirrory z instalatora są albo niedostępne albo za dużo pobrań i tez niedostępne. Ok, jakimś cudem tutaj znalazłem przez google https://pixeldrain.com/u/n1e5vMb7 Edytowane 19 Lipca przez Keller
Dresiq 102 Opublikowano 19 Lipca Autor Opublikowano 19 Lipca Ja pobrałem obraz iso 4,6gb, działa bez problemu.
Keller 879 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca 14 minut temu, Dresiq napisał(a): Ja pobrałem obraz iso 4,6gb, działa bez problemu. No ja wiem, ale nie było skąd. Linki z instalatora nie działają.
Dresiq 102 Opublikowano 19 Lipca Autor Opublikowano 19 Lipca 2 godziny temu, Keller napisał(a): No ja wiem, ale nie było skąd. Linki z instalatora nie działają. Z tego torrenta. Już chodzą plotki że to niby wersja deweloperska port, a nie fanowska robota. [EX-TORRENTY.ORG] Gears of War 2 2008 ENGREPACK Fenix Teamiso.torrent
azgan 1 860 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): To już było na pc? Nie i 3 też nie 1
Rekomendowane odpowiedzi