-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Winter · Opublikowano
Do Panczenko to akurat mam inne zarzuty. Jest mocno roszczeniowa. Ostatnio jako Związek Ukraińców w Polsce wysłali pismo do Ministerstwa Zdrowia, żeby przywrócić opiekę zdrowotną dla uchodźców. Sorry, ale nikt nie będzie leczył ludzi chorych na raka z innego kraju, którzy ani złotówki nie wpłacili do systemu. Przecież to idzie w milionach od łebka. -
Przez Winter · Opublikowano
Są szable, gdzie wystarczy trzymać kwadrat na padzie i będzie tylko strzelał. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Patologia zawsze się lała między sobą. To wygląda z daleka na jakieś "porachunki" patusów. Tylko Panczenko jeszcze robi z tego użytek na potrzeby ukraińskiej propagandy. -
Przez Keleris · Opublikowano
Posiedziałem jeszcze przy 3700x i raczej już nic więcej mi się nie uda, parę ustawień zmniejszyłem na średnie i wrzuciłem plik z ustawieniami - Ultimate Engine Tweaks v1.5 i taki końcowy wynik wyszedł w starym obozie, myślę że na tak stary procesor jest całkiem dobrze. 27-07-2026, 17:15:02 G1R-Win64-Shipping.exe benchmark completed, 22802 frames rendered in 339.781 s Average framerate : 67.1 FPS Minimum framerate : 55.7 FPS Maximum framerate : 79.1 FPS 1% low framerate : 46.6 FPS 0.1% low framerate : 33.7 FPS -
Przez KiloKush · Opublikowano
Prywatnie nie znaczy lepiej. Ja 20 lat chodziłem po lekarzach prywatnych i NFZ. W końcu sam doszedłem do tego na co choruję.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi