-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MJRegul · Opublikowano
W Forzie masz FSR2 PS. siedzisz i szukasz info w necie i u AI czy sam potestujesz? -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Linuksowymi szyfrowaniami się nie bawiłem, więc nie podpowiem. Winna obudowa, kabel? -
Przez janek25 · Opublikowano
a jaka rozdzelczośc ze masz tylko 20fps i jaki poziom xess? -
Przez VRman · Opublikowano
A nie znam się. Domyślne to co jest w distro na Ubuntu. Pytało przy instalce "Czy zaszyfrować?" dałem na tak. Nie pamiętam, ale Ajaj pisał, że to standardowy typ szyfrowania, więc jak wiesz który jest domyślny/najpopularniejszy, to ten. To jest zagadka jak Trójkąd Bermudzki. Podpinam do tych samych i raz widzi, a raz nie widzi. Dysk na USB raz widziało, potem nie widziało. Potem 2 dyski SSD próbowałem, oba na 100% wszystko OK i sprzętowo i w sensie że checkdisk ani smart nic złego nie znajduje. Pytałem Ajaja GPT ale nie potrafił pomóc rozwiązać tej zagadki. Do dziś nie wiem. Ale to osobny temat. Chciałbym się przede wszystkim dowiedzieć czemu kurde ten sam typ szyfrowania i zawsze działa tylko ta szyfrowana partycja/dysk którą próbuję zamontować jako pierwszą. Potem po restarcie mogę wybrać tą, która się nie dała zamontować jako druga. Po kolejnym restarcie znowu to samo - tylko pierwsza próba montuje się prawie poprawnie (bo i tak z komunikatem o jakimś błędzie, ale komunikat z dupy bo partcja się pokazuje i jest normalny dostęp do wszystkich plików) Dzięki za rady -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Ja akurat testuje wszystko na Very Low
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi