RTS - Game of Thrones: War for Westeros
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Iri · Opublikowano
Mnie to zastanawia dlaczego tak dużą grę z tak wielkimi oczekiwaniami nie wydadzą najpierw na PC który może i będzie kosztował krocie ale udźwignie oczekiwania tych najbardziej spragnionych ,a później na konsole z obniżoną jakością lub puszczać to na PC i konsole jednocześnie i nikt nie byłby zawiedziony. Tym bardziej ,że gry tworzone są domyślnie na komputerze? Chyba ,że jestem w błędzie. Domyślam się poniekąd jakie mogą być powody ale skala tej gry jest tak ogromna ,że aż ciężko mi przechodzi przez umysł ,że próbują to męczyć na PS5 czy Series X który miały premierę 6 lat temu... to tak jakbym chciał kompa z 2020r za 4 tysiące do Assassin's Shadow z 2026r i oczekiwał ,że pójdzie mi to na ultra w 2k i minimum 60fps. Parodia... Im głębiej myślę i piszę ten post tak też nie mogę pojąć dlaczego jeszcze nie ma PS6... od 2020r wyszło multum procków i układów graficznych... nie mogliby coś wykombinować? -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Od końca lipca. Bociany już się zbierały w grupy, jarzębina robiła czerwona, kasztany nabierały kształtów, wrzosy przygotowywały do kwitnięcia. -
Przez Qeirozk · Opublikowano
Okej, właśnie zamówiłem kartę Wg zaleceń - Radeon RX 9070 XT Hellhound OC. Chciałbym zrealizować zamówienie do końca - wydaje mi się, że reszta jest już właściwie dobrana. Proszę o utwierdzenie mnie w przekonaniu. Zastanawia mnie jedynie pamięć ram - obie są w tej samej cenie, czyli wnioskuję, że lepiej wybrać taką z niższym parametrem CL? Procesor: Ryzen 9700x Chłodzenie CPU: TR-Thermalright Assassin X 120R SE ARGB Płyta główna: Asus B650E MAX GAMING WIFI Pamięć Ram: Patriot Viper Venom, DDR5, 16 GB, 6000MHz, CL36 kontra PATRIOT Viper Venom 16GB (1x16GB) DDR5 6000MT/s CL30 SSD: KIOXIA Exceria Plus G4 1TB SSD Zasilacz: Chieftec Vega M 850W ATX 3.1 Obudowa: Endorfy Regnum 400 ARGB Pozdrawiam. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Odnośnie sterowników do drukarki, to na pewno dało się to zrobić i wcześniej, tylko trzeba było mieć odpowiednią wiedzę. Teraz da się to zrobić niemal od ręki. Trochę przypomina to sytuację z drukiem 3D. Kiedyś trzeba było pójść do firmy, która jest w stanie wyprodukować jakiś plastikowy bzdet i nieźle za to zapłacić. Obecnie można samemu zaprojektować i wykonać w domu. Inna sprawa, że sterownik do starej drukarki raczej bardzo skomplikowany nie jest, bo mimo wszystko większość obsługuje standardowe protokoły. Największa barierą będzie przebicie się przez API systemu, żeby wypuścić odpowiedni strumień danych. Ze sterownikami do czegoś bardziej skomplikowanego pewnie byłby problem. Wątpię, żeby tak łatwo poszło np. z kartą graficzną, sieciową itp. Co do automatu generującego szorty, to od dłuższego czasu już takie są, co widać po zalewie bzdurnych "poradników". Tak czytając o tym skanowaniu danych, braniem cudzych filmików do generacji, to czy da się tak spreparować materiały źródłowe, żeby zrobić "prompt injection" lub w inny sposób zaburzyć pracę SI?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi