Komputer gamingowy - 9700X + RX 9070XT
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
Dla ciebie robią aferę, ciekawe co byś powiedział jakby twoja matka albo dziadek były ich ofiarami. Oni powinni zdechnąć za kratami, o chlebie i wodzie. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Wrzuciłem 3 linki aby pokazać cytowanej osobie, że wspomniane przeze mnie sformułowanie nie jest moim wymysłem. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
A ty myślisz, że silnik gry to się zmienia na 2-3 lata przed premierą ? -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Moglem zablokowac update jak Ty... gra rypie wszystko updetami, teraz czytam zwalili w ogole natywny hdr... Tez jestem po smoku i tez ta akcja ze skakaniem mnie niezle wkur.... Oby do konca... Chyba z eltorys update w koncu zwali save game i bedzie po ptokach -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Zakupilem i pogralem bo musze odpoczac od mesjasza gejmingu crimsona bo znow update zwalil mody..... W jednym zdaniu TSC2 bym powiedzial ze to taki RE z Temu. Na razie idzie gladko, gamelay troche drewniany, mikro pauzy w animacjach, twarze plastikowe i czarne pasy wiadomo w cut scenkach. Łamiglowki takie se i juz widac ze nie bediz eten sam level co w 1. Nic za bardzo w socjalach nie slychac o yej grze, nie pojawily mi sie raklamy ze wyszla wiec przy dzisiejszej ilosci gier wychodzacych ta gdzies zaginela bo nie ma marketingu. Generalnie odkoscznia od open worldow. Korytarzowa. PS. Klimatu z 1 to tu za bardzo nie znalazlem...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi