GTX 1660 ti/Super
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez narmiak · Opublikowano
3 opcje: 1. W pełni legalnie - zainstaluj 10, zrób od razu upgrade do 11 przy pomocy Asystenta Instalacji, jak się uda zrób format i zainstaluj 11 z ISO. 2. Szara strefa - kup tani klucz W11 na Allegro, G2A czy innym tego typu serwisie. Na 99% te klucze nie mogą być odsprzedawane pojedynczym użytkownikom, ale jakoś nikt z tym nic nie robi i w razie czego możesz się zasłonić "ale wysoki sądzie jo żem nie wiedzioł". 3. W 100% nielegalne, ale MS ma to w dolnej części pleców - skorzystaj z lewego aktywatora KMS. Instrukcje jak to zrobić znajdziesz na GitHubie, który to serwis należy do MS W tym wypadku nie wiem czy jest sens ryzykować i podpinać swoje stare konto MS. -
Przez tomcug · Opublikowano
Nie ma to znaczenia, cały czas tak samo. No nic, olewam temat i tyle, skoro czysty mod nie wykazuje tego migotania. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Może jeszcze nie lepiej ale na pewno taniej Zobaczyłem ten launcher u AG i powiem szczerze, że robi pozytywne wrażenie. Na weekendzie to instaluje i się trochę pobawię. Zobaczymy czy w Stalker 2 Cost Of Hope twarze stworków też będą po liftingu -
Przez Sponsi · Opublikowano
Elo, 3 lata komp działał, klucz do Win 10 Pro zmigrowany z 8 Pro. Dzisiaj zachciało mi się próbować Win 11... robię czysty install a ta menda mi, że nie ten klucz - ani wpisany, ani po logowaniu do konta, na który rzekomo zsynchronizował klucz tamten, który używałem. I teraz tak - telefon chyba wyłączyli gnojki, nie ma kontaktu, idzie weekend... co dalej? Wpisuję klucz, a ta menda, że no nie masz klucza i kup se nowy... bym im taką karę dop... ł za takie akcje, że by w pięty poszlo, miliard euro dziennie. Miał ktoś coś takiego niedawno i co dalej z tym?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi