DLSS 5 Neural Rendering na kartach AMD Radeon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
A w asm od ręki napiszesz? Ot niedługo ktoś nie będzie musiał pisać tej którą jeszcze umiesz bo to będzie totalnie zbędna wiedza a taka zanika. Nic nowego ani wyjątkowego w rozwoju technologii, pewnie inne pokolenia i zawody też długo nie mogły się pogodzić ze zmianami Tyle razy pisałem ale w końcu doszedłeś do tego Jak w końcu udostępnią Gemini 4 w innych planach niż Ultra to zobaczymy, Google jeszcze może wrócić. -
Przez elfuegoxxx · Opublikowano
witam , jest podzielony ekran , na jednym kompie, bo cos net mówi że nie bardzo, moze ktos sprawdzic -
Przez Amp · Opublikowano
Tak to już bywa...w poprzednim sezonie miałem problem z jednym wyścigiem...wywaliło mnie w drugim wygranym i nie zaliczyło. Musiałem zrezygnować z online i jechać solo. -
Przez PaVLo · Opublikowano
No przed chwilą jeden typek wyleciał do mnie z tekstem: "Oczy masz jak kocur, myszy też łapiesz" Tajemnica rozwiązana -
Przez Kyle · Opublikowano
"Nie da się" z innego powodu. Po prostu procesory, muszą być stabilne, a nie to co się wydaje, że jest stabilne, kiedy zmniejszacie margines stabilności bawiąc się w "UV". Co do "loterii": Natomiast przecież masz krzem, który leci do i5 (gorszy sort, pracujący przy taktowaniu np. 5GHz na wyższym napięciu), i9 (lepszy sort, pracujący na niższym napięciu przy tym samym taktowaniu 5GHz). - tak to działa. Oczywiście w każdym segmencie też są nieco lepsze i gorsze sztuki ... które dostają odpowiednio wprogramowane na etapie produkcji VID.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi