Zacznij wakacje z rabatem - obowiązuje do 28.06.2020
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Gra niby mało wymagająca, ale bez DLSS 60 fps raczej nie masz? -
Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
Przez Zas · Opublikowano
Spoko, przecież nie szukam dwa miesiące non stop ;), zdecydowałem i kupiłem, a ze wyszła wtopa, wróciłem do tematu, pewnie wcześniej niż za kilka miesięcy i tak sprzętu nie złożę... w sumie to może poczekam na jakieś recenzje tego Ion 3. Może nowy wypust Focusa wyszedł SS lepiej? Na morelkach kilka opinii o padających Vertexach GX, czyli historia jak z moim TX , ale widziałem też o RMx--ach i o tym, że piszczą. Kable z grzebykami od FD to jednak plus... (Corsair chyba nie dodaje?...) Już ustaliliśmy, że za 70 zł. A dokupować nie mam już czego... no, może jakieś fajne dwa wentyle z ringami RGB bym sobie wreszcie kupił, ale z ringami i dobre to chyba wychodzą po 120zł+ za jeden (niestety P14 PWM SRGB świecą po całości). Także mogę dopłacić do PSU. 70 zł to wczoraj w aptece wydałem na tabletki od bólu gardła i spray do nosa. -
Przez Send1N · Opublikowano
Dlatego wspomniałem o tym że coś mi nie pasuje ta różnica temperatury po pierwszym skręceniu chłodzenia na zwykłej paście względem drugiego montażu jak położył już metal gdyby to była stara pasta wyschnięta na wiór to jeszcze rozumiem. -
Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
Przez Send1N · Opublikowano
Serio patrzysz ogólnie przez pryzmat tego że kiedyś tam w życiu jakiś sprzęt danej firmy ci padł to znaczy że trzeba szukać innej marki? każdy sprzęt może ulec usterce czy wyzionąć ducha całkowicie i to jest loteria, możesz kupić seasonica prime titanium za 2K który po tygodniu może paść bo będziesz miał po prostu pecha takie podejście nie ma kompletnie sensu, corsair przykładowo miał bardzo awaryjną serię (VS) które padały regularnie jak muchy. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Mówisz że twoje niezrozumienie fabuły (lub tolerancja głupot w niej zawartych) to wina rozmówcy. Nieładnie. Ten twórca jak już się odezwał (po krytyce fanów) na temat jego motywacji do stworzenia takiej gry (czy postaci Ellie), to jedynie się publicznie ośmieszył i pogrążył jeszcze bardziej. Ważniejsze dla niego było jakieś pseudo moralizatorstwo (odnośnie spirali nienawiści) w skrajnie brutalnej grze dla dorosłych, zamiast skupić się na logice, budowaniu ciekawych postaci, świata i relacji pomiędzy bohaterami.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi