Logowanie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
Famitsu udostępniło dane ze sprzedaży gier i konsol w Japonii za ostatni tydzień. Jeśli chodzi o gry, to zwycięzca jest tylko jeden. Dragon Quest III Remake zanotował fantastyczny start. Jeżeli chodzi o PlayStation 5 Pro, to mówimy o dużym spadku zainteresowania. W zeszłym tygodniu było to 78 086 konsol, a teraz liczba wynosi 13 878. To jednak wciąż nieco więcej od PlayStation 4 Pro w analogicznym okresie. Switch błyskawicznie wrócił na pozycję lidera. Nintendo sprzedało w ostatnim tygodniu aż 62 158 konsol. Zobaczymy, jak sytuacja będzie prezentować się w następnych rankingach. -
Przez Frog67 · Opublikowano
U mnie małe święto pierwszy kolimator założony! Zawsze to nieco lepiej w potyczkach. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Też tak zrobiłem, bo na steam za MSF 2024 i S.T.A.L.K.E.R. 2 wołają 539zł. -
Przez voltq · Opublikowano
Testy pokazują że konsola jest od 30 do 40% szybsza od ps5 slim , więc jej cena powinna być 30-40% wyższa od digital slim skoro jest bez napędu która jest w cenie 1800-2000zl , to za ten PSSR mamy tyle dopłacić? Bo ten boost na gry PS4 miałby sens gdyby podbijał rozdzielczość do 4k i ustawiał klatki na 60 , a nie lekko wyostrzał obraz Właśnie się zastanawiam bo cena mi się nie zgadza 40% z 2000 to 2800 , to PSSR kosztuje 700 zł ? , ten boost PS4 to śmiech na sali
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi