Logowanie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Takie "bajery" to ja mam w 7 letnim TV za 1500zl także to chyba nie w tym rzecz -
Przez SuLac0 · Opublikowano
czyli fikolki. sam zaczales o "placy" w chinach i odniosles to do cen aut w EU. jaki to ma zwiazek? przeciez to kompletnie nie ma sensu, biorac tak realia chinskie jak i EU, wiec co na celu mial ten wpis? -
Przez Totek · Opublikowano
Ale taki mamy mental w tym kraju, a sieci handlowe z tego korzystają. Xkom musi dodatkowo zarobić na jedenastu facetów biegających za kawałkiem skóry. Może nie mamy najniższych cen ale macie komu kibicować -
Przez Tom40 · Opublikowano
Tak zrobiłem, ale nadal to samo, na wszystkich wejściach USB jest to samo. Mniejsze wejście podpinam pod dysk. Kabel wygląda tak: -
Przez Dermi · Opublikowano
Cześć, ponieważ mój CoolerMaster SK652 wysiadł (przestał rejestrować naciśnięcia klawisza albo wbijał kilka liter po jednym naciśnięciu; zdaje się, że to dosyć częsta przypadłość tego modelu), szukam sobie czegoś nowego. SK652 całkiem mi odpowiadał, dobrze się na nim pisało, miał spoko podświetlenie RGB i top ze szczotkowanego aluminium, który fajnie się prezentował W poszukiwaniu następcy ustaliłem, że chciałbym mieć klawiaturę full-size (TKL czy 96/98% jakoś do mnie nie przemawiają) z podświetleniem RGB i hot swapem. Obudowa z aluminium na pewno byłaby plusem, podobnie jak niski profil, ale raczej bez tego to przeżyję. Klawiatury używam w sposób "przeciętny", że tak powiem - trochę pisania, trochę grania, ale w nic dynamicznego czy po sieci, preferuję single RPG-i i przygodówki. Aktualnie rozważam głównie Genesis Thor 404 (full size) albo Endorfy Thock v2, ale może warto szarpnąć się na Keychron K10 QMK Version 2 (wygląda klasycznie, tak jak lubię , przycisków multimedialnych czy pokręteł zasadniczo nie potrzebuję). Zastanawiam się też nad switchami: z tego, co wiem, SK652 miał czerwone i dobrze mi się na nich pisało, ale w grach czasem mnie drażnił brak wyczuwalnego momentu aktywacji klawisza. Plusem na pewno było też to, że nawet stukając w nocy nie budziłem żony W Thor 404 są domyślnie do wyboru Gateron Yellow Pro i Outemu Peach Silent V3 (z opisu chyba wolałbym Gaterony), w Keychronie Red albo Banana (skłaniałbym się do Banana), w Endorfy są Red. Doradzi ktoś coś?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi