Przez
Gość Kelam
w Humor
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Przecież Gordon cię mocno trolluje. Pisze wprost, że nie będzie obiektywny i będzie trzymał za mordę. Jak dla mnie to on właśnie tu robi największe zamieszania i burze, a nie nawet jakieś osoby z prawej strony. Bo on bez przerwy wyjeżdża z wycieczkami personalnymi. Doszło do tego, że mimo, że się zgadzamy w jakiś 80% spraw to dodał i mnie do ignorów bo uważa, że piszę "bzdury". Zresztą dla niego każdy pisze "bzudry". Jak go nie było bo spędzał wakacje w Bieszczadach to był tu spokój i ludzie pisali z 2 stron. Koleś leczy swoje frustracje w tym temacie i całym offie. Nie chodzi mu o dyskusję tylko wyładowywanie emocji i realizowanie potrzeby akceptacji. Nic więcej. Bo merytorycznie można napisać to co i on bez obrażania ludzi i prowokowania. -
Przez tomcug · Opublikowano
Dokładnie, i jak było zapowiedziane, tak jest. Ale oczywiście nikomu nie zabraniamy pisania powieści o tym, dlaczego ma być inaczej, choć słowa te po prostu nie trafiają na podatny grunt. Zatem: Natomiast osobną sprawą jest, czy pisanie tych epopei ma jakikolwiek sens, biorąc pod uwagę dotychczasową reakcją, ale na to niech już sobie Ronson i spółka sami odpowiedzą. A co do grożenia odpowiedzialnością prawną, to skwituję to w ten sposób - -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Gdzie tem w BF np 150fps 140 1% LOW i 130 0.1% low. Nie wiem byc moze jak dochodzisz do limitu procesora sie jako tako zmienia, ale raczej malo prawdopodobne że po wlaczeniu samej nakłądki OSD FPS 1% low Ci tak mocno dropi. No ale juz nie wazne
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi