Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc

czy mozna prosic o jakis do tego zestawu https://www.x-kom.pl/lista/7xpnx6w7d bo za niedlugo kupuje a chcialbym sie zmiescic w cenie 5500/5400 czy daloby rade
a i czy kod moze byc wazny chociaz 3 dni?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Rozwiązanie to likwidacja wraz z przeniesieniem uprawnień do SN i odpolitycznieniem KRS.  Tylko do tego potrzeba zmiany konstytucji.
    • Na sprzedaż:  Zestaw Aorus X570 Master + Ryzen 5600X + DDR4 Aorus 3600CL18 16GB : 700zł Wszystko w 100% kompletne, brakuje jedynie chłodzenia box z procka Gigabyte RTX 2060 Super Gaming OC 3X 8GB: 500zł Karta w 100% sprawna, full box  Seasonic Prime 850W Titanium + Kable Cablemod Pro Mod Mesh Carbon : 600zł Zasilacz w 100% sprawny, bez problemu ogarnia nawet 14900k + RTX4090  Używany sporadycznie do różnych projektów moddingowych. Więcej leżał niż pracował   Kable Cablemod Pro Mod Mesh w kolorze Carbon. Duży set pod zasilacze seasonica.  24PIN/EPS/12vhpwr - do 8pin / 12hwpr do 12hpwr/molex/sata itd   Dodatkowo klamry na kablach Same kable koszt około 500zł EK Velocity 2 Acetal Nickel pod intele na sokcet 1700: 300zł Używany około pół roku, zalany DP Ultra Clear, więc jest czyściutki.  Możliwe jakieś mikroryski na acetalu, ale nic poważnego Zestaw trzech chłodnic EK Water Blocks: EK PE360 | EK SE360 | EK PE240 Classic : 250zł SE360 - stan idealny, wszystkie finy proste, szczelna, brak śrub PE360 - stan dobry-, ubytki lakieru przy gwintach (niewidoczne z założonymi wentylami), mikroryski na obudowie, ale nic poważnego, wszystkie finy proste, szczelna, brak śrub PE240 Classic - stan idealny, wszystkie finy proste, szczelna, brak śrub   Zestaw dwóch AIO Corsair iCUE H100i Elite Capellix + Corsair iCUE H150i Elite chyba też Capellix  : 290zł Pozostałości po częściach, które zostały mi z kompów klientów. Ogólnie tak: jest tylko jeden Commander Pro, więc jak ktoś będzie chciał używać obu, to musi dokupić Commandera. Do H100i jest box i zapinki pod Intela Do H150i jest tylko samo AIO z zapinką pod AM4 Jedna i druga blokopompa jest taka sama, więc można sobie wybrać, która zapinka, do którego. Stan AIO idealny - żadnych rys, wgnieceń itp.  16szt różnych wentylatorów (tylko zestaw nie sprzedaję pojedynczo): 250zł 3 x 140mm Bequiet Silent Wings 4 (nówki wyciągnięte z Dark Base 901) 1 x 140mm Bequiet Light Wings White Reverse Flow (nówka wyciągnięta z 900X) nie ma ich w sprzedaży, można je kupić tylko z budą  3 x 140mm Bequiet Pure Winds (nówki wyciągnięte z Silent Base 800) 3 x 120mm Noiseblocker Eloop Black - używane 100% sprawne 6 x 120mm Cooler Master Sickleflow ARGB - używane pół roku, super śmigła na chłodnice. Odcięte kable ARGB, więc brak podświetlenia Blok Ek Water Blocks na EVGA 3090 FTW - Plexi Nickel + Srebrny Backplate : 200zł Blok w stanie idealnym. Brakuje oryginalnego terminala, ale dorzucam klasyczny, który pasuje na ten blok   
    • No ja bardzo małe doświadczenie mam w OC RAMu, ale w poprzednich DDR3 czy 4 coś tam próbowałem i zazwyczaj wystarczyło podbić delikatnie napięcie. Tutaj zauważyłem, że czasem wbrew logice trzeba zejść w dół, żeby się ustabilizowało co jest dla mnie co najmniej dziwne 😅   Teraz wyłączyłem znów hwinfo i lata super. Przynajmniej wrc24 i rajd PL. Capframe nie odpalam, bo nie chcę sobie psuć humoru 😂
    • Ciekawa interpretacja, szczególnie dla kogoś, kto posiada również konsolę.    
    • To jest awruk smutne... Przynajmniej przyszły rok będą mieć spokojny 😔
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...