rx bez loga i backplate
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Używam RFB od 2019 roku. W Black Friday w USA było 25% off to nabrałem tego trochę OFC pewne udoskonalenie tego co producent proponuje od razu wjechało aby spasowanie poprawić z wnętrzem rurek akrylowych. Prosty mod filcowa tarczka od Dremela bo na łożysku jest za duży luz względem rurki akrylowej. Efekty pracy RFB są zdecydowanie lepsze jak rymera/papieru ściernego i paprania się w ręczną obróbkę rurek po ich docięciu na wymiar. Zapomniałem o szlifierce kołowej ... bo RFB ją kasuje, maksymalnie skraca czas pracy przy rurkach. To nie jedyna zmiana bo klasycznej deski z krążkami do gięcia też nie używam od dawna i zbiera kurz... była dobra do prostych projektów CLC Custom deska z przekładanymi kostkami jesionowymi pozwala na bardziej zaawansowane projekty. Nawet drugą sztukę robiłem dla kogoś z forum dłuższy czas temu. Cóż...potrzeba matką wynalazku. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Ukończyłem, 27 godz., zajebista gra -
Przez lukadd · Opublikowano
Ma na pewno jakieś zależności, może są jakieś ramki jak długi ma być peak i dopiero wtedy załącza wentyl. Plus mogą być zależności co do temp. Jak sobie ustawią w biosie tak będzie -
Przez DR3GGO · Opublikowano
Chłodzenie może jest niezłe jeśli chodzi o wydajność ale to chrobotanie wentylatorów za każdym razem, gdy działa fan stop (jakby coś zostało przemielone) jest irytujące. Przykład z reddit - LINK
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi