Wybrane karty graficzne Gigabyte w obniżonych cenach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Może ze względu na ilość sprzedanych aut elektrycznych. Tesla była najpopularniejsza w ostatnich latach. -
Przez galakty · Opublikowano
Zależy ile używasz telefonu, ja mam S23 który ma słabą baterię i 25W ładowanie i da się żyć. Po LTE/5G wyciąga 4h SoT, zawsze od rana do wieczora mi starcza, ale ja nie cykam całe dnie fotek, nie siedzę na IG i to ma duży wpływ Z alternatyw zbytnio nic nie ma, albo schodzisz do średniaków pokroju A54/A56 czy Realme GT 7, albo masz Xiaomi 15/17, OnePlus 13/15. Generalnie dopóki Apple nie wsadzi nowego typu baterii do jabłka to i Samsung tego nie zrobi raczej. No dokładnie, 10a to pomyłka i lepiej wziąć 9/Pro. OnePlus przy 15 też wsadził mniejszy sensor niż ma 13, na szczęście efekty nie są tak złe jakby się mogło wydawać, ale na litość boską czemu nowy model ma gorsze podzespoły? To już wolę Samsung który ładuje przynajmniej to samo -
Przez Cappucino · Opublikowano
Jaka walka? Do Polski paliwo nie idzie przez zablokowaną cieśninę więc nie ma żadnych braków, masz urojoną erekcje. W moich ostatnich autach jeszcze się nie zdażyło bym wymieniał jakąkolwiek część zawieszenia poniżej 100 tys. km.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi