Nowe wentylatory do obudowy Zalman Z3 Plus
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Panowie. Bez przesady. Ta gra ma 5 lat na karku. Jak ktoś jeszcze tego nie ograł to niech nie łazi po tematach gdzie może być rozmowa o fabule tylko niech ogra grę. To nie premiera. -
Przez Camis · Opublikowano
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/prezydent-wstrzymuje-glosna-ustawe-zastosowal-tryb-kontroli-prewencyjnej/t06tjk2 -
Przez kmicolo · Opublikowano
Co jest ze mną nie tak? Chyba wiem już czego chcę. Asus PRIME Z890-P-CSM 1200zł Intel Core Ultra 5 225 1000zł Jakie chłodzenie? 64GB RAM - jaki? Zintegrowana grafika Intel x710-DA2 (2x SFP+) Intel I350-T4 (4x GbE) Broadcom HBA 16i (która?) 2x Crucial MX500 4TB 2x nVME 1TB Zasilacz - jaki? Wiatraki Noctua Obudowa Fractal Define 7 XL lub rack 3u Inter-Tech -
Przez elfuegoxxx · Opublikowano
Witam czy ktoś byłby łaskaw wrzucić pliki dlss 4 . nie wiem gdziee tego szukać , nie mam nvidiaapp tylko panel nvidii, Pozdrawiam -
Przez Reddzik · Opublikowano
Bana tak powiedziałem, reakcja na to co zobaczyłem, ale wiadomo, że nie będzie, ale to nie było zwykłe zdjęcie, ale jedno z grubszych spoilerów jakie można zobaczyć w dwójce czy zobaczymy w serialu. Nie każdy ma konsolę, ja grałem na PS5, ale to nie znaczy, że jestem za tym by tak "wrażliwe" rzeczy wrzucać, które mogą za dużo pokazać i obrzydzić granie itd. Mniejsza z tym. Często jak dajemy spoilery warto czasem podpisać co dajemy, np by nikt nie zaglądał, bez zagrania w grę itp, i pilnować, tu nie raz padało słowo GOLF czy inne tego typu przenośnie ale nikt nie powinien pisać ani wrzucać perfidnie takich screenów.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi