Komputer marzeń
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Mnie też, pojazdy są mega słabe ale od czasu do czasu pewnie zagram. No i tryb zbliżony do Tarkova jest, też fajna odskocznia bez lamentu że ciężko -
Przez ElProblemos · Opublikowano
Mody nie są na steam, wszystko głównie standalone/odpalane przez inne exe, a najpewniej najwięcej cisnął w mody freeplay takie jak Misery/Call of Chernobyl/Anomaly/Gamma i jednorazówki storyline OGSE/AMK/SGM/Lost Alpha. Statystyk godzin z tego nie znajdziesz co najwyżej odpytać go. Znacznie lepiej 9700X - Shader Compilation w Stalkerze 2 potrafi trwać 5-10+ minut na szybkim cepie, 30+ na low-endowym, im więcej rdzeni tym szybciej będzie to z głowy, a widzę na streamach ludziom nawet na 14900K zajmuje to parę minut przy każdym starcie gry/po crashu. Tragedia. -
Przez huudyy · Opublikowano
a gdy mówiłem o tym koledze, to miał mnie za oszołoma, bo sam mam 8P strasznie wygląda ta degradacja. -
Przez Qrdello · Opublikowano
@ntt_system @Phoenix. wgl. super by było nagrać takie porównawcze audio. W sensie ja już swój filmik tutaj wrzucałem z 2 tyg temu z nagraniem jak konsola pracuje w stresie, więc można się do tego odnieść czy słyszycie coś tam czy nie. Generalnie mój przypadek słyszenia takich dźwięków to już powód do żartów dla połowy mojej rodziny jedziemy autem, ja słyszę huczące łożysko zanim ono zacznie być słyszalne dla reszty rodziny, albo np. klepanie popychaczy :> I tak się kiedyś złożyło, że ze szwagrami robiliśmy jazdy testowe, później się okazywało że jakaś część była do wymiany - oni nie słyszeli ja tak Podobnie jest z konsolami, 3 wentylatory w PS5 zmieniłem, zanim znalazłem idealnie cichy :>
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi