Czy mogę podłączyć gniazdo rj45 do kabla rj11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
Nie bardzo było gdzie wrzucić ale @VRmancoś dla Ciebie 27" 4K 165Hz 3D https://www.samsung.com/pl/monitors/gaming/odyssey-3d-g90xf-27-inch-165hz-uhd-ls27fg900xuxen/ (Oczywiście cena kosmos ale) Ciekawe jak to wygląda, bo teoretycznie takie 3D pod przyciskiem w każdym momencie, bez żadnych okularów to właśnie tylko tak to musi działać żeby miało jakikolwiek sens a nie tylko ciekawostka -
Przez Necronom · Opublikowano
Za klasycznymi Doomami nie przepadałem, zawsze wolałem Quake'a, zanim nie zagrałem w Doom 3. Zmiana koncepcji na horror właśnie była dla mnie dobrą zmianą i fajnie jakby powstała część w tym stylu. -
Przez TheMr. · Opublikowano
“Twój wymarzony prezydent stawia na sprawne, dobrze funkcjonujące instytucje, w których budowaniu wzoruje się na Zachodzie. Wspiera Ukrainę, integrację z UE i sojusz z USA, wierząc, że to klucz do naszego bezpieczeństwa. W kraju będzie dążył do przywrócenia praworządności, walki z dezinformacją i wsparcia świeckiego państwa z postępowymi wartościami. Gospodarczo łączy liberalizm z państwowymi inwestycjami w OZE i mieszkalnictwo, by Polska przyszłości była stabilna i przyjazna środowisku.” “Nowoczesny Lider to prezydent stawiający na silne instytucje, zachodnią orientację i społeczny postęp. Opowiada się za współpracą z USA, głęboką integracją z UE i aktywnym wspieraniem Ukrainy, widząc w tym fundament bezpieczeństwa i wpływu Polski na arenie międzynarodowej. W kraju dąży do przywrócenia ładu prawnego sprzed 2015 roku, umiarkowanej centralizacji władzy i skutecznej walki z dezinformacją, przy jednoczesnym poszanowaniu sekularnych i postępowych wartości społecznych. Gospodarczo łączy ostrożny interwencjonizm z inwestycjami w OZE i rozwój rynku kredytów hipotecznych jako odpowiedzi na kryzys mieszkaniowy.” Gospodarka wyszło mi Jakubiak - 59% Ale cała reszta Biejat 80%. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Przeglądając wątek o sterownikach NV...no jest idealnie -
Przez Kadajo · Opublikowano
No jak można nie zauważyć ze z obrazem jest coś nie tak
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi