Zestaw-kompatybilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skypan · Opublikowano
Tak mamy skonstruowany system gdzie pod szyldem wszelkiej maści fundacji wyprowadza się nasze pieniądze do prywatnych kieszeni i tworzy się koneksje takie czy inne. Jest to bardzo wygodna forma bo wszelkiej maści zarzuty można odrzucić stwierdzeniem, że dany podmiot jest niezależny na którego nie mamy wpływu. W tym konkretnym przypadku są to poszlaki albo można nazwać to także faktami budzącymi kontrowersje gdzie występują dziwne zbiegi okoliczności. Pewnie można znaleźć wiele spraw, które zaczynały się niewinnie, oparte było na poszlakach a w finale okazały się prawdą. Pytanie kto się wysypie ? -
Przez LeBomB · Opublikowano
@adashi dlatego tym bardziej obawiam się, że bardziej dbając o kasę i interes będzie nakłaniał Ukrainę do jeszcze większych ustępstw, na co wiadomo że Ukraina się nie zgodzi. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Wywiad Stanowskiego się ukazał, wertując od razu znalazłem kwiatki, w stylu, że według Stanowskiego Trzaskowski nie umie w small talk. Na ile powiedział prawdę, a na ile kłamie? https://wiadomosci.wp.pl/krzysztof-stanowski-dla-mnie-katastrofa-bylby-wynik-powyzej-4-proc-7155850019740192a -
Przez galakty · Opublikowano
Też mnie przeraża że Q3 cały czas jest online, ma kamery i dostęp do praktycznie wszystkiego... Nawet grając na PCVR przecież nie da się być offline, tutaj chciałbym typowy headset z portem DP i trybem offline. Niby nikogo interesować nie powinno co robimy w VR, ale mało to włamów jest? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Oczywiście, tylko po co mi coś jak to będzie na 5 min? A później pierdzielić się z wystawianiem, prowizjami itp itd, nie daj Boże trafić na jakiegoś dzbana że coś mu nie działa itp itd, więc pierdziele, mam święty spokój
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi