Zaczyna się panowie i panie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Jakieś przykłady krajów socjalistycznych w których biednym się poprawiło? Brazylia może? Oj tak. Szczególnie jak twoje podatki idą na jakiegoś kocmołucha z Syrii albo Algierii. Sama radość z życia. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Nie można się z tym nie zgodzić. Ale podpowiem, że lata 2020-2021 się z tej reguły wyłamały, w tych latach najkorzystniej się wychodziło kupując sprzęt w dniu premiery. Wątpliwe. Gdyby tak się stało, to te karty byłby już w trasie do sklepów na całym świecie, a tymczasem nie mamy na teraz nawet praktycznie informacji, przecieków dot. modeli kart czy wyglądu kart oprócz tego, co wiemy, którego możemy nazwać czystą specyfikacją. -
Przez lukadd · Opublikowano
5090 z grubsza się zgadza. Dla 4080 kadajo zawyżył -
Przez Adikon · Opublikowano
Wraz ze znajomym, który ma identyczne problemy wykonaliśmy punkt CPPC. Ja niestety na swojej płycie nie mam opcji "disabled" (auto, frequency, cache, driver), więc wybrałem CACHE. Zrobiłem też jeszcze wcześniejsze punkty dotyczące planu zasilania. Kumpel mógł wyłączyć CPPC i zrobił tylko to. Obaj twierdzimy, że pomogło :). Oczywiście będziemy testować dalej i może @boban666 też sprawdzi u siebie. Co do windy to nie testowałem na win10. Jedynie instalacja od nowa była, ale to nic nie dało. Czytałem właśnie o tym, że na win10 lepiej niektórym to działa i w sumie sam do tej pory na tym systemie siedziałem. No nic na razie testy i dam znać co dalej, a póki co bardzo dziękuję za pomoc @senac. Tego CPPC akurat nie znaleźlismy podczas przeszukiwań internetów.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi