Krzysiak 2 030 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 17 minut temu, DarkeVo napisał(a): @Krzysiakte wentyle na dole to phanteks m25? Tak, ogólnie fajny patent z tym skręcaniem ich w grupy, no i doprowadzeniem PWM i argb jednym kabelkiem.
CryptTM 477 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia @Krzysiak Przecież tam jest dokładnie 38-39mm w miejscu chłodnicy - jakim cudem się nie zmieściła Kurde, chyba, że coś jest na tej maskownicy, co wystaje i nie można domknąć... Jakie w takim razie plany co do topu? Zmiana chłodzenia Ogólnie wygląda oczywiście wzorowo, młody zadowolony?
DarkeVo 451 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 8 minut temu, Krzysiak napisał(a): Tak, ogólnie fajny patent z tym skręcaniem ich w grupy, no i doprowadzeniem PWM i argb jednym kabelkiem. Chciałem je kupić ale wszędzie są zazwyczaj opinie że są głośne. Jak to jest z ich kultura pracy?
Krzysiak 2 030 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, CryptTM napisał(a): Kurde, chyba, że coś jest na tej maskownicy, co wystaje i nie można domknąć... Jakie w takim razie plany co do topu? Zmiana chłodzenia Dokładnie Niedługo będzie składał koledze kompa i chyba tam pójdzie arctic a sobie kupi coś innego. 12 minut temu, CryptTM napisał(a): Ogólnie wygląda oczywiście wzorowo, młody zadowolony? Oczywiście, że tak 8 minut temu, DarkeVo napisał(a): Chciałem je kupić ale wszędzie są zazwyczaj opinie że są głośne. Jak to jest z ich kultura pracy? Na spokojnie muszę mu wszystko poustawiać bo na razie wsio na żywioł, także na razie nie mam w tej kwestii żadnej opinii o nich wyrobionej. Dziś to tak między jednym a drugim kompem od rana przeskakuję Edytowane 9 Stycznia przez Krzysiak
DarkeVo 451 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 12 minut temu, Krzysiak napisał(a): żadnej opinii o nich wyrobionej. To daj znać jak one sie sprawują jak juz wszystko ogarniesz👍 1
CryptTM 477 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia @Krzysiak Nieskromnie polecę Nucleusa od EK - nosz kurde, pompka cicha w uj a i w recenzjach wypada bardzo dobrze. Niedawno był gdzieś na promce ten w wersji DARK za chyba 550zł. Niemniej - jak młody zadowolony to super 1
Krzysiak 2 030 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, Send1N napisał(a): Musisz rozświetlić obszar przy chłodnicy aby się tego pozbyć, np jakiś pasek/listwa led na górę budy Ogólnie foto mocno przekłamuje, na żywo nie jest tak jasno, tak naprawdę ta ciemna na foto chłodnica nie jest ciemniejsza niż łopatki montechów, bo to właśnie one są ciemne jak ona na foto edit W "nocy" robi robotę ta buda Edytowane 9 Stycznia przez Krzysiak 4 2
DarkeVo 451 Opublikowano Sobota o 14:10 Opublikowano Sobota o 14:10 Drobne roboty przy sobocie to wkoncu dobrany kolor i wymiana uchwytu monitora bo stary atlas 100 już słabo dawało radę przy 34 calach. Teraz chwila spokoju aż znowu do głowy nie przyjdą jakieś głupoty🤭😆 po zmianie karty na pozycję wertykanie zauważyłem spadek temperatur ramu i dysku o co mi chodziło. A gpu mimo małej obudowy trzyma z reguły 60 stopni i pamięci 66-68 także nie jest źle. 20260110_141326.mp4 8 1
MrKetiw 187 Opublikowano Wtorek o 19:11 Opublikowano Wtorek o 19:11 Wymień tylko kable od zasilacza do złącza ATX12v i będzie cudo 1
wallec 1 007 Opublikowano Wtorek o 19:18 Opublikowano Wtorek o 19:18 A może by tak podnieść ten wentylator z tyłu, żeby zamknąć pętlę podświetlenia?
DarkeVo 451 Opublikowano wczoraj o 07:14 Opublikowano wczoraj o 07:14 @wallec nie da rady dojechać wentyl do wentyla bo są tam złącza do wentyli😅 1
d112 5 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) AMD Ryzen 9800X3D 4,7/5,3GHz + MPG CORELIQUID P13 360 ARGB 3x120mm Płyta Główna MSI MAG X870E Tomahawk WiFi (MS-7E59) (3 PCI-E x16, 4 M.2, 4 DDR5 DIMM, Audio, Video, 5GbE LAN, WiFi) Pamięc RAM Kingston Fury Beast Black EXPO 64GB [2x32GB 6000MHz DDR5 CL30 DIMM] Grafika Zotac GeForce RTX 5070 Ti Solid OC SFF 16GB GDDR7 DLSS4 dysk twardy 4x WD Blue SN5000 4TB (3726 GB) Wentylator Phanteks D30-140 x4 z tego trzy sa zapiete w systemie łańcuchowym, wszystkie Reversed Zasilacz SeaSonic Focus GX 850W ATX 3.0 White (FOCUS GX-850-ATX30-WHITE) MSI MPG Gungnir 300P Airflow Midi Tower ATX Edytowane 9 godzin temu przez d112 5
j4z 1 088 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu O mały włos, a za te naklejki nie dałbym okejki. 1
DarkeVo 451 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu W dniu 13.01.2026 o 20:11, MrKetiw napisał(a): Wymień tylko kable od zasilacza do złącza ATX12v i będzie cudo A gdzie ja dostanę teraz takie kable🤔 no chyba że chodzi Ci o przedłużki
MrKetiw 187 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 godzin temu, DarkeVo napisał(a): A gdzie ja dostanę teraz takie kable🤔 no chyba że chodzi Ci o przedłużki Przedłużki oczywiście żeby to estetycznie wyglądało w takiej budzie.
Fenrir_14 946 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 godzin temu, DarkeVo napisał(a): A gdzie ja dostanę teraz takie kable🤔 no chyba że chodzi Ci o przedłużki Zarówno kable o żądanej długości możesz zamówić w CableMod albo w MainFrame. Jeżeli chodzi o przedłużki to CableMod też ma takie sety w swojej ofercie. Są też inne firmy typu Dutzo czy podobne wynalazki ale nie polegałbym na nich https://store.cablemod.com/configurator/ https://mainframecustom.com/shop/custom-pc-cables/custom-cable-configurator/ Lokalnie możesz zapytać @zawisztheblack - absolutnie najwyższej klasy kabelki. Polecam zdecydowanie, pytanie jak szef z czasem stoi
Elder 379 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nic z tego... Paweł już raczej nie tyka zleceń na recabling chyba że mega projekt więc Cablemod (lepiej jak chińskie tanie ścierwa co udają kable) czy Mainframecustom (drożej bo shipping i celników karmisz...to graty z USA więc darowałem sobie karmienie tych misiów). 1
Fenrir_14 946 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Elder nie dziwię się w ogóle. Robota najwyższej klasy
Rekomendowane odpowiedzi