Sprzedawałem to cudo ze 2lata wstecz daj sobie z tym spokój. Ani to nie tak dobre jak ciekły metal i dokładnie te same wady co metal.
Podobne cudo GB na kładzie na swoje karty
@Tomasz Niechaj
Czyli przyspieszenia 80-120 są przewidywalne?
Absolutnie nie neguję faktu że różnice 70-140 nie powinny mieć miejsca, ale w normalnej jeździe nie jest to wielkim, dyskfalifikujacym błędem.
Skoro na zwykłej drodze z jednym pasem ruchu w każdym kierunku (ograniczenie prędkości do 90km/h), zakres prędkości 80-120 jest wystarczający do bezpiecznego wyprzedzania, a tu auto zachowuje się przewidywalnie, natomiast na drogach z minimum 2 pasami w jednym kierunku, nie stanowi to zagrożenia bo nie jedziemy z nikim na czołówkę.
Nie widziałem tej gry ale pierwszy Control robił i w sumie nadal robi wrażenie więc można się spodziewać, że ta sama firma zrobiła godną kontynuację i za tymi wymaganiami stoi jednak dobra oprawa
No ale Ty masz 10 lv więcej, grasz pod krytyki i nie wiadomo jeszcze, na jakim poziomie trudności. Do tego grałeś z modem usuwającym segmenty czasu za naukę umiejętności, więc miałeś większą swobodę w rozwijaniu postaci. Ciężko to porównywać do mojego. Ja opisuję swoje odczucia na 33 lvl i u mnie scaling jest mocno odczuwalny.
Rekomendowane odpowiedzi