Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Qrdello napisał(a):

Roccat Vulcan AIMO

Muszę swoją zmienić twoja nawet mi podchodzi może taką kupię jak się sprawuje?

@Qrdello ile czasu ją masz nie zdarza się, że nie rejestruje kliknięć albo rejestruje po kilka razy jedno ? I jak klawisze czy są stabilne.

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Qrdello napisał(a):

Ale że bo co? Bo farfocle nie wiszą z karnisza :D ? Never ever. :=) bambusowe żaluzje 4ever !! !!!!!1!!@!@@! ;D

Dla mnie że podzielone poziomo a nie pionowo :E 

No i w sumie żaluzje też :D 

Edytowane przez Krzysiak
  • Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Dla mnie że podzielone poziomo a nie pionowo :E 

No i w sumie żaluzje też :D 

Reklamacje do dewelopera :D w sumie też się ich pytałem co niuchała projektantka jak wymyślała stałe okienko w poziomie a nie w pionie :D 

@Latest Trick

mam już trzeci raz obecnie :) pewne rzeczy z człowieka nie wychodzą.

Opublikowano
W dniu 18.10.2025 o 18:30, Qrdello napisał(a):

Ale że bo co? Bo farfocle nie wiszą z karnisza :D ? Never ever. 

Bardzo dobrze że nic nie wisi, u siebie mam założone grafitowe rolety z aluminiową powłoką od zewnętrznej strony jak zasłonię całkowicie to jest ciemno jak w nocy i taki był zamiar :E też nie uznaje żadnych firan (farfocli) pewnie chodziło o sam kształt okna bo jest faktycznie jakiś nietypowy xD 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Send1Nbyś zobaczył jakie guano mamy w sypialni... :E narysuję CI :

image.png.793bfd90643e1457cb5d04af1060871a.png

(paintowy wyrzyg celowy, potrafię korzystać z lini prostych i figur :D )

Teraz sobie pomyśl jaka gimnastyka musi być żeby to dziadostwo w prawym dolnym rogu obmyć. Za każdym razem ryzykuję co najmniej zdrowiem, jak nie życiem. 

Edytowane przez Qrdello
  • Haha 3
Opublikowano
18 minut temu, Qrdello napisał(a):

@Send1Nbyś zobaczył jakie guano mamy w sypialni... :E narysuję CI :

image.png.793bfd90643e1457cb5d04af1060871a.png

(paintowy wyrzyg celowy, potrafię korzystać z lini prostych i figur :D )

Teraz sobie pomyśl jaka gimnastyka musi być żeby to dziadostwo w prawym dolnym rogu obmyć. Za każdym razem ryzykuję co najmniej zdrowiem, jak nie życiem. 

Młody jesteś poradzisz sobie 🤣

Zdrowie masz nie  przesadzaj.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Arsenal zesra sie metr przed kiblem... 4 raz w 4 lata
    • Pierwsza i najważniejsza informacja to ta, kiedy deweloper uzyskał pozwolenie na budowę i kiedy zaczął budować. 
    • Jedyny normalny... Plan jest by jeździć autem 3 lata, ale żynie nauczyło mnie już że czasem plany trzeba zmienić i pozbyć się auta wcześniej. Tak czy owak, w samej cenie auta jest 20K różnicy. Wliczając w to paliwo oceniam, że różnica może sięgnąć 30K. 10K na rok to nie jest dużo, ale jeśli ma się świadomość, że to praktycznie 10% ceny całego auta, to robi się z tego kwota, która ma znaczenie, ale nie rozsądza. Inne auto? A jakie o podobnym charakterze? ta, nikt, absolutnie nikt. Nie da się bardziej kłamać   Już poodkładałem i dlatego wróciłem Słychać wycie..... ZNAKOMICIE Sami flexowaliście się tyle do tych niutonometrów, że takie ważne, a teraz sami zaprzeczacie sobie Nie odróżniasz wydania ~200 tys. na najem auta przez 3 lata, by go oddać od wydania ~275 na własne, które można sprzedać. Podpowiem, że ta druga kwota jest za M340i, teraz wykaż się i policz jak może tyle ono kosztować kiedy mam rzekomo najwyżej na 10-20% wkładu własnego  Będę flexował się twoimi zapisanymi komentarzami jak auto już odbiorę, zrobię to zakładając nowy temat, obiecuję
    • Mam 6a od prawie 3 lat, bateria 90% ładowany co najmniej raz dziennie często do pełna. Teraz do 2k bym popatrzył za Pixelem 9 
    • Ptaszki ćwierkały, że Bluepoint Games pracowało swego czasu nad "cancelled God of War live-service multiplayer game". To był jeden z tych dwóch skasowanych niedawno tytułów:   https://mp1st.com/news/report-first-look-at-cancelled-god-of-war-multiplayer-game-unveiled   Sony się tak tymi grami-usługami zachłysnęło, że i tak wszystko ląduje w koszu bez żadnej refleksji. Podczas pandemii był ogólnie peak na game developing i gry sieciowe, powstawały nowe studia, wszyscy szukali rąk do pracy. Balonik w końcu pękł, a konsekwencje tego niezdrowego podniecenia ciągną się z nami do dziś. Chyba tylko Helldivers 2 można nazwać sukcesem, ale tutaj Sony jest tylko wydawcą. Czekam tylko na moment, kiedy Marathon nie spełni pokładanych w nim oczekiwań i obstawiam, że następne do ścięcia będzie Bungie (które zastało zakupione przez nich w 2022 roku za 3,6 mld dolarów tak tylko przypominam). Już jakiś czas temu płakali, że Destiny 2 nie przynosi im takich zysków, na jakie liczyli po ich przejęciu. Więc tutaj może być podobnie, Być może nie skończy się całkowitym wyciągnięciem wtyczki, ale w nagrodę dostaną jakąś porządną restrukturyzację.     
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...