Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wracając do czasów młodości :) i @Stjepan twoich starych postów o Paradise Lost nie wiem czy pamiętasz to 

ale z drugiej strony jak bym zaczął pisać o tym czego słuchałem i dalej słucham to pewnie by zabrakło miejsca na serwerach :)

Edytowane przez raven555
Opublikowano (edytowane)
W dniu 18.06.2025 o 12:42, j4z napisał(a):

W sumie to nawet teraz zacznę

Jak mówiłem, tak zrobiłem. Odsłuchałem:

Are You a Rebel?

Dirty Money, Dirty Tricks

Strip Tease

Vile Vicious Vision

Zaraz odpalam: 

infernal-connection-niebieski-winyl-b-ie

Nigdy nie zwróciłem uwagi, że ten drób ma na sobie koszulkę Venom. Nice!

Pozdrowionka :metal:

Na pierwszych dwóch czy trzech płytach trochę mało masy. :P

Edytowane przez j4z

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• I jeszcze żeby zakończyć ten wątek kłamstw dotyczących Smołka. Tutaj dla osób potrafiących czytać są fragmenty ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia, który powinien rozwiać wszelkie kłamstwa dotyczące tego jaki organ jest właściwy:   Najpierw art 24 ust. 2, który mówi czym są środki spożywcze specjalnego przeznaczenia: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego, ze względu na swoje przeznaczenie, obejmują w szczególności następujące grupy: 1) preparaty do początkowego żywienia niemowląt, w tym mleko początkowe, oraz preparaty do dalszego żywienia niemowląt, w tym mleko następne;       Czyli środkiem spożywczym specjalnego przeznaczenia są wszystkie preparaty i mleka do żywienia niemowląt. Nie ma tu żadnego rozróżnienia na na to czy jest to produkt zwierzęcego pochodzenia czy też nie.    a teraz art. 29: Art.  29. [Obowiązek powiadomienia Głównego Inspektora Sanitarnego o wprowadzeniu lub zamiarze wprowadzenia środka spożywczego po raz pierwszy do obrotu] 1.  W celu monitorowania produktów wprowadzanych do obrotu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, podmiot działający na rynku spożywczym, który wprowadza lub ma zamiar wprowadzić po raz pierwszy do obrotu: 1) preparaty do początkowego żywienia niemowląt oraz środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego, które nie należą do grup określonych w art. 24 ust. 2 pkt 1-3, 2) suplementy diety, 3) środki spożywcze, do których dodawane są witaminy, składniki mineralne lub substancje, o których mowa w załączniku III część B i C do rozporządzenia nr 1925/2006 - jest obowiązany powiadomić o tym Głównego Inspektora Sanitarnego. 2.  W powiadomieniu, o którym mowa w ust. 1, podmiot działający na rynku spożywczym podaje następujące dane: 1) nazwę produktu oraz jego producenta; 2) postać produktu, w jakiej jest on wprowadzany do obrotu; 3) wzór oznakowania w języku polskim; 4) kwalifikację/rodzaj środka spożywczego przyjętą przez podmiot działający na rynku spożywczym; 5) skład jakościowy obejmujący dane dotyczące składników zawartych w produkcie, w tym substancji czynnych; 6) skład ilościowy składników; 7) imię i nazwisko albo nazwę, adres oraz numer identyfikacji podatkowej (NIP) podmiotu powiadamiającego o pierwszym wprowadzeniu do obrotu. 3.  Jeżeli środek spożywczy, o którym mowa w ust. 1, znajduje się w obrocie w innym państwie członkowskim Unii Europejskiej, w powiadomieniu należy ponadto wskazać właściwy organ tego państwa, który został powiadomiony o wprowadzeniu środka spożywczego do obrotu lub zezwolił na wprowadzenie środka spożywczego do obrotu w tym państwie, załączając równocześnie kopię uprzedniego powiadomienia lub zezwolenia.     To tyle jeśli chodzi o te brednie dotyczące inspekcji weterynaryjnej.    tutaj ustawa: https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/bezpieczenstwo-zywnosci-i-zywienia-17302608
    • kiedy kupowałeś ta kartę ? jeśli możesz jeszcze zwrócić i wziąć zdecydowanie krótszą saphire pulse/pure lub asus dual, to będzie to chyba prostsze i tańsze rozwiązanie niż wymiana płyty   a na zdjęciu wpięty kabel od dysku ?    generalnie dziwne mi się to wydaje coś,   ta sama płyta, duża karta :      
    • Super silnik Gratki! Skóra na kierownicy w mazdach bardzo delikatna. Szczególnie nie lubi prowadzenia jedna ręką i obracania nią poprzez tarcie. Temat znany na forach mazd.
    • tak sobie czytałem i Polska jest jednym z nielicznych krajów i chyba jedynym w UE który wypłaca cos takiego jak emerytura olimpijska. Bogaty kraj. Jeszcze umowa z Indiami https://www.money.pl/emerytury/polska-doplaci-do-emerytur-hindusow-nowa-umowa-wzbudza-obawy-7149562648148576a.html
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...