Kącik muzyczny - czyli co nam w duszy gra
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trybcio86 · Opublikowano
Czyli to jest niedzieln gracz który zje wszystko co mu zaserwujesz dev. Zanim gra wyszała to już się wkur... bo podana specyfikacja która miała zapewniać dla mojego sprzętu 60fps w 1080p okazała sie wyssana z palca i ledwo 40fps w testach miala. Czyli od paczątku kłamali kłamia i będą okłamywać graczy. -
Przez adek0909 · Opublikowano
@kalderon Jeśli różnica była by spora to osobno a jeśli to bedzie 300zł to wole wszystko w jednym sklepie wraz z montażem a system sobie juz sami zainsatlujemy. Tak cena podana w temacie jest już kwotą wraz z monitorem i systemem. Ogólnie kaska nie jest jakimś olbrzymim problemem ale wole jednak te 8k ze wszystkim a z czasem zrobic upgrade załóżmy za te 3 lata czy 4. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Proszeniem się o dodatkowe problemy w przypadku GSC jest sama instalacja kolejnego pacza. Sam to przerabiałem - gra chodziła normalnie, nawet po tej dużej aktualizacji 1.1, potem wyszedł hotfix 1.1.1 i nadal było dobrze ale kolejny, trzeci hotfix 1.1.2 już uceglił mi granie tak jak innym na etapie kompilacji shaderów. Panie, daj pan żyć - to jest jak rosyjska ruletka. Nawet pisałem tu posta w odpowiedzi na problemy innych, że chyba mnie trollują bo u mnie wszystko po staremu - do czasu. Straciłem zaufanie i po prostu odinstalowałem grę, nie chcę robić za beta testera w tak bezczelny sposób, poza tym gra swoje waży i blokuje mi instalację innych gier, pacze tak samo, a mam słabe łącze internetowe co tym bardziej demotywuje mnie przy tych wszystkich aktualizacjach, które wychodzą tak często i do tego mogą zepsuć to co wcześniej działało. Wróci się do gry jak się uspokoją i naprawią najbardziej palące problemy, póki co to jak chodzenie po polu minowym. -
Przez Adikon · Opublikowano
@Zachyten filmik na YT obejrzany i chodzi o wyłączenie monitorowania "power GPU". Niestety też bez zmian. @NoviAMGshadery czyszczone, sterowniki wywalane przez DDU i instaluję tylko niezbędne bez hd audio czy tej aplikacji experience. Ustawienie PCIe bez zmian, rezisebar również. Ogólnie mi umknęło, a ty masz kartę AMD. Myślałem, że też nvidia. @sniper76CPPC ustawione na auto, cache, frequency czy driver bez skutku Ogólnie to nie jest tak, że z każdą pierdołą lecę na fora, ale tutaj jest to dla mnie dziwny przypadek. @PiPoLiNiO tak, instalowałem najnowsze. Też jestem nowy w AMD, bo intela to nawet kiedyś oskalpowałem z powodzeniem, ale to było dawno temu. -
Przez Kakarotto · Opublikowano
Ja tam sobie od listopada 2023 zrzuciłem 25 kg (z 92 do 67 i mniej więcej tyle trzymam - po świętach wiadomo jak będzie ). Zacząłem jeść tylko troszkę mniej i włączyłem do tego więcej ruchu, rower stacjonarny w zimne dni, jak się zrobiło cieplej to rowerek i do lasu. Od września 2023 w ogóle porzuciłem napoje gazowane i słodycze w dużych ilościach. Problemy ze zgagami odeszły z miejsca. Ogólnie człowiek się zrobił pełny energii i bardzo ruchliwy, można by rzecz, że druga młodość przyszła. Teraz muszę jeszcze kontuzję ręki wyleczyć, łokieć tenisisty od lipca za mną chodzi, ale coś tam się zaczęło poprawiać. Jak wyleczę, to pójdę na siłkę nabrać trochę masy, ale tym razem mięśniowej. Tak czy tak, jak tłuszczyk zszedł, to bez siłki się pokazało to i owo.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi