komputer gamingowy za około 5000-5500pln
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
Ja gram i jest git Tona bledow ale gra wciaga jak bagno. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Dziarson elegancki konfig 💪 Wiadoma sprawa że 14900k na dzień dzisiejszy w 4k jest na tym samym poziomie co 9800x3d w większości tytułów. Po prostu coś bym podłubał no i dodatkowo z690/790 to już martwa platforma. Na dzis nic nie wiadomo ale przy 5090 możliwe że i w 4k coś się ruszy bo przy dzisiejszej optymalizacji tytułów native 4k no dlss nie wchodzi pewnie w grę nawet z 5090 🤣 Nie ukrywam że trochę mnie zmartwiła informacja że 9950x3d nie będzie miał kaszy na obu chipletach 😭 bo to był docelowy cep, no nic zobaczymy po premierze. Ja bym chciał żeby Intel jednak wrócił z jakimś poważnym produktem na pełnej **rw** 😀 ale chyba musimy trochę poczekać. -
Przez CryptTM · Opublikowano
W takim razie masz dwie opcje: 1) poczekać na lepszy BIOS dla płyty, który nierówna pracę pamięci wyeliminuje (tak było wcześniej już u AMD), 2) kupić inne pamięci (wg zalecanych na stronie producenta mobo) i sprawdzić, czy opisywany problem będzie występował, a później ewentualnie zwrócić jakby co. Zmiany płyty nie zalecam, bo to droższy interes, choć i z płytami bywały problemy (sławetne upalanie CPU przy premierze Ryśków 7xxx). -
Przez Tornado3 · Opublikowano
pewnie "radiatorki" z plastiku ? -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@DITMDNo taki stan gry, stary silnik, skrypty się gryzą między sobą to ten a-life jest w kodzie ale wyłączony. Generalnie widać ze to pół do roku roboty żeby to modderzy plus devsi doprowadzili to do używalności. Swoja drogą 6 na krzyż chyba jest potworów tylko a taki niby open world tylko w kółko to samo w metro na pewno więcej różnych besti jest
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi