wymagania sprzetowe do gry
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Najpierw napisz na czym będziesz robił? Gazowka? Kamień do pizzy? Palnik tylny? piecyk do pizzy? Najwazniejsze to dobre rozgrzanie - jak bym rozgrzewał godzinę. U mnie grill może trzymać ok. 350 -400 stopni - trochę za mało do prawdziwej neapolitańskiej, ale jest i tak dużo lepsza niż 99% pizzerii oferujących pizzę w Polsce A, ja na grilla robię nieco bardziej wilgotne ciasto -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Hahhahahahahahaha. Ale płaczesz Dziecko, nie masz pojęcia o czym piszesz a to pieprzenie o tym że w metodologii nie są opisane grupy firm i ich podział to kretynizm. Szczególnie w kontekście tego, że Ty ciągle linkujesz materiały tworzone bez jakiejkolwiek metodologii - ot filmy cwokow z YT. Kolejny raz w dyskusji ze mną wymagasz niestworzonych rzeczy (żadna metodologia raportów biznesowych tak nie wygląda) a od siebie nic. Ty możesz dawać filmy tworzone pod tezę bez źródeł i jakiejkolwiek metodologii. Nie ma co z Tobą dyskutować, bo twoim największym problemem jest to, że pomimo braku jakichkolwiek kompetencji - wciąż wydaje ci się, że jes posiadasz. Jesteś dociekliwy tylko gdy chodzi o materiały z którymi się nie zgadzasz. Jesli coś jest po twojej szurskiej linii - to może być bez metodologii, bez niczego. Taka dyskusja nie ma sensu, tym bardziej że twoje wnioskowanie jest obarczone zideologizowaną głupotą i dokładnie to co zarzucasz innym (bycie pod wpływem ideologii) robisz sam. I w dalszym ciągu - pojęcia nie mas o czym piszesz. Ale dajes się omamiać youtubowymi filmikami dla kretynów -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Skończyłem ostatnio Dragon Age Veilguard. Opinie na temat tej gry generalnie są bardzo kiepskie, nie spodziewałem się więc niczego dobrego i ze zdziwieniem muszę stwierdzić, że bawiłem się przyzwoicie. Wiadomo, nie jest to gra, którą mógłbym uczciwie polecać niemniej chciałem ją zrobić. Imo i tak jest lepsza od Inkwizycji no ale konkurencja była raczej słaba. Jeśli miałbym ją ocenić to dałbym takie 6/10. Żebyście wiedzieli, z kim tańczycie - Dragon, przy którym bawiłem się najlepiej to "dwójka". I tak, wiem, że jest to najsłabiej oceniana część (przynajmniej zanim wyszedł Veilguard). Co w następnej kolejności? Zainstalowałem Marvel's Spider-Man ale wydaje mi się, że wcześniej zrobię Uncharted (ta część z babkami) - mam akurat na PS4/5. Ponoć jest dosyć krótka a to mocny argument dla mnie. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Gaming Oc to nie jest najgorszy model. Wystarczyło zmienić biorg na Silent. -
Przez Gang · Opublikowano
@GordonLameman dzis proba pizzy na grillu, jakieś rady?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi