-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
Do tej pory nie wiem po co taka formula w ogóle istnieje XD trzeba zaczekać aż faktycznie potrąci się pieszego na żywo, może się małpy nauczą. -
Przez Sidr · Opublikowano
NVSlimmer jest w czymś lepszy od NVCleaner? -
Przez VRman · Opublikowano
Dawno temu w szkole nauczyciel mówił - a jak kolega skoczy do wulkanu to też skoczysz, "bo oni skaczą"? Co mnie obchodzi, że przepis jest "bo w innych krajach Europy tak było". Jest głupi i szkodliwy. Koniec kropka. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Jeżeli czujesz się na siłach to, znając asusa, nie masz na tym realteku żadnej plomby gwarancyjnej - te są dopiero przy demontażu chłodzenia. Wyjąłbym sieciówkę i uruchomił komputer bez niej. Optymalnie byłoby wpiąć jakiegoś dongla na wifi w port usb i sprawdzić z użyciem przeglądarki, ale nawet i bez tego jeżeli przez kilka dni kernele nie będą występowały to znaczy że na 99% winna jest wadliwa sieciówka. Zrywa Ci połączenie wifi pod obciążeniem? Alternatywnie możesz przeinstalować system do wersji 22h2 lub 23h2 lub 24h2 i przyblokować aktualizacje. Ostatnio często trafiają do mnie różne laptopy na 25h2 powodujące różne dziwne zachowania. Np. ostatnio miałem lapka który dokładnie w 5 min po starcie łapał zawiechę. Scheduler wywoływał zabugowaną usługę właśnie po update windowsa i powodwał takie jaja. Usługa oczywiście officeowska przywrócenie laptopa do 24h2 rozwiązało problem całkowicie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi