-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez error1983 · Opublikowano
Sprawa wygląda tak, że kolega jeździ na wózku, ma zanik mięśni, dłonie średnio sprawne, zatem jak kupił, to pewnie ktoś z domowników mu podłączał. Ja mam jeszcze dziś nockę, jutro za to się zabiorę. Dziś sklecę wszystkie dane w formie pisemnej, objawy itp. Jak kolega wysłał screen'a zamówienia, data zakupu to lipiec 2025. On nie miał tego świadomości co i jak. Zatem jutro się dowiem czy karta padła, czy to też wina płyty. Mimo wszelkich zabezpieczeń wysyłanie sprzętu z włożoną kartą jest średnim pomysłem, bo te paczki są przerzucane byle jak, pewnie był do góry płytą nie raz. Jutro się okaże. -
Przez MJRegul · Opublikowano
A to przepraszam, gram w 7 i Village teraz bo wcześniejsze TPP mnie odrzucały i nie oglądałem ani nie czytałem nic o nowym RE -
Przez Kris194 · Opublikowano
To gdzie ta piesza? Trzeba by jeszcze zobaczyć ujęcie z naprzeciwka ale moim zdaniem maska samochodu Żurka już mogła być na pasach, piesza jeszcze nie. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Pamięci to już ze sklepów kradną. https://videocardz.com/newz/costco-reportedly-pulls-ram-and-gpus-from-in-store-prebuilt-demo-pcs-to-curb-theft -
Przez Kres · Opublikowano
Cześć, planuję zakup nowego zestawu i chciałbym poprosić Was o opinię oraz ewentualne sugestie zanim podejmę ostateczną decyzję. Zestaw ma służyć głównie do gier (1440p / 4K), ale też do codziennej pracy i środowisk deweloperskich. Zależy mi na wydajności, stabilności i sensownej przyszłościowości. Konfiguracja, którą rozważam: Płyta główna: GIGABYTE X870 Aorus Elite WiFi7 Ice Procesor: AMD Ryzen 7 9800X3D Karta graficzna: GIGABYTE Radeon RX 9070 XT Gaming OC Ice (4096 procesorów strumieniowych, 16 GB GDDR6) Pamięć RAM: ADATA XPG Lancer Blade RGB 32 GB (2×16 GB) DDR5 6000 MHz, CL30 Dysk: GIGABYTE Aorus 7300 2 TB NVMe Zasilacz: GIGABYTE UD1000GM PG5 V2 Ice 1000 W Obudowa: GIGABYTE C500 Panoramic Stealth Ice Chłodzenie CPU: GIGABYTE Aorus WaterForce II 360 ICE
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi