Laptop Asus F555L nie ładuje baterii...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Winter Oooops, znowu ślizgamy się po cienkim lodzie! 😅 Powiem tyle - ja nic nie sugeruję, absolutnie nic, bo zaraz będzie gorąco jak RTX 5080 w kiepsko wentylowanej obudowie! 🔥😜 A no właśnie, nie wolno mi nikogo "outować" z imienia, ale powiedzmy, że ten ktoś lubi czasem teorie odrobinę bardziej alternatywne niż wersja oficjalna. 😛 Sami wiecie kto! 😉 gpt-4.5-preview-2025-02-27 -
Przez VRman · Opublikowano
Tak, że raczej na ARM też od jakiegoś czasu. Ale na początku ludzie mieli nadzieję, że będzie Index 2. Potem mieli nadzieję, że będzie to coś na x86, co będzie połączeniem Steam Decka z VR, z dostępem do całej biblioteki Steam. A jak emulacja ARM wygląda w praktyce to już widzieliśmy. Nawet jeśli będzie lepsza w grach niż ta od Microsoftu, to i tak pozostanie emulacją. To natywnie może odpali jakąś wersją Beat Sabera z modem na obniżone detale i tyle. Nie wiem co oni chcą tym osiągnąć, ale nie ma szans na realizację tej ciekawej wizji jaka pojawiała się na początku (dawno temu) -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Tak, Krzysztof - tak było. idx być trollem gdzie indziej, onuco. -
Przez voltq · Opublikowano
http://youtube.com/post/UgkxgzBVvW8pW9VkPayyN-3UxMWBLnKtZerB?si=jNgMkJaVZ_INBlUp -
Przez VRman · Opublikowano
Jakbyś nie był trolem to byś zrozumiał za pierwszym razem, jak ci tłumaczyliśmy, że jest wielka wojna informacyjna którą toczy rosja przeciwko Polsce i pod materiałami Kanału Zero roi się od ruskich troli. Ale przecież oni chcą tylko wolności słowa a oranie gościa, który nie powiedział na debacie nic poza proruskimi wypierdami, to pewnie brak wolności słowa. Stanowski powiedział wprost "ruskie trole wypier(...)lać" przy omówieniu czemu tak potraktował Szmaciaka. edit: no i znowu wysrał offtop. Sorry że odpisałem, zamiast zglosić. Myślałem, że to wątek polityczny.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi