-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
No, ale to dotyczy po prostu oceny ceny całej serii 5xxx z czym się zgadzam, a nie Allegro. Piszesz, że kupiłeś najtaniej na Allegro, ale piszesz "alledrogo" co jest synonimem, że na Allegro jest jakoś drożej niż w sklepach. Hahaha w sumie to dobre pytanie... Ale przeglądałem ostatnie strony w tym wątku. Ostatnie 2 dni i zacytowałem. Rzeczywiście post jest sprzed roku... Może był jakiś powielony cytat, który zacytowałem? Nieważne... Ale wyszło śmiesznie... Nawet nie zauważyłem, że to sprzed roku. -
Przez Elder · Opublikowano
Nie łączyłem listwy antyprzepięciowej i UPS i używałem UPS wyłącznie do PC. Chodzi o ewentualną utratę danych jak pracujesz w pakiecie Office i masz zanik napięcia i to jest wpieniające bo od nowa robota. Drugi ważny powód jak update BIOS mobo robisz i masz zanik prądu to w modelach bez dual BIOS masz płytę główną do wywalenia na śmieci jak coś pójdzie nie tak i skok napięcia przerwie proces update BIOS. Konsoli i TV nie mam podłączonych do UPS. Czym jest UPS sinusoidalny? Wahania napięcia, takie jak skoki, przepięcia lub spadki napięcia, mogą uszkodzić urządzenia elektroniczne. Sinusoidalny UPS wygładza te nieregularności, zapewniając stałe i niezawodne zasilanie napięciem w określonym zakresie tolerancji . Ta funkcja chroni urządzenia przed uszkodzeniami związanymi z napięciem i wydłuża ich żywotność. Czysta sinusoida jest idealna i pozbawiona zakłóceń, co zapewnia najwyższą jakość zasilania, ale jest to również najdroższy typ sinusoidy. Modyfikowana sinusoida jest tańsza, ale może powodować problemy z niektórymi urządzeniami, takimi jak zasilacze impulsowe lub urządzenia audio-wideo. Raczej zastosował bym UPS z czystą sinusoidą pod AV mimo że jest droższa. -
Przez King Arthas · Opublikowano
Działa to bardzo dobrze. Dongla już schowałem Według producenta można do gniazda podłączyć same słuchawki jak i headset z mikrofonem. Załączyłem wcześniej zrzut ekranu. Podepnę tylko jutro przedni panel do karty muzycznej i sobie je z przodu podłączę. Dzięki za pomocne rady, miłego wieczoru -
Przez bbandi · Opublikowano
Codename Eagle (2000), ciekawy FPS w którym można było kierować różnymi pojazdami oraz latać samolotami, pamiętam jak zakradłem się do bazy i miałem ukraść samolot i faktycznie nim odlecieć - wtedy to robiło na mnie duże wrażenie -
Przez sideband · Opublikowano
https://www.guru3d.com/download/msi-afterburner-beta-download/ Rozwiązuje problemy z UV na sterach 571.96
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi