Karty graficznej producenta Afox
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
A miało nie być zaczepek... Nie zaczynajcie kolejnych wojenek o mody i generalnie odbiór gry, bo to jest subiektywne na tyle że nigdy nie będzie porozumienia. -
Przez Kabor · Opublikowano
Jak kupisz kindla to możesz go zarejestrować na swoje konto. Dostajesz adres [email protected]. Jak wyślesz na ten adres ebooka (epub musi być, można też doc, pdf) to pojawi się na czytniku (albo kilku jak masz zarejesrtowane na ten adres też inne urządzenia lub w programie kindla np. na androida). Dodatkowo będziesz miał synchronizację czytania pomiędzy urządzeniami i książka będzie w chmurze amazona. Wgranie po kablu też działa (ale jak wspomniałem musi być mobi - są darmowe programy do konwertowania na mobi) jednak masz tylko na urządzeniu na które wgrałeś. Co do legimi z tego co czytałem (sam nie korzystałem więc mogę się mylić) to wgrywać książki możesz tylko po kablu i przynajmniej raz w miesiącu musisz kindla podłączyć do programu w celu autoryzacji DRMa. Co do komiksów to taki rozmiar trochę jest za mały. Dobrze się czyta na 10 calach. Przesuwanie obrazów w kindlu nie jest dobre (do tego się lepiej nadają tablety). Sam miałem tylko 3 czytniki kindla więc o jakości POCKETBOOKa się nie wypowiem. -
Przez Totek · Opublikowano
Pierwsze miesiące to będzie jazda bez trzymanki -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Kolega przesiadł się z 2600X na 5700X i sobie chwali. Nie przychodzi mi do głowy z czego wynika u Ciebie problem.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi